Nap: 2022. június 30.

Úton a reptérre….

    Avagy már mindent kitalálnak, csak nehogy taxiba üljön az utas. Mondjuk a múltkori, Nyugatinál történt baleset tökéletesen megmutatta, hogy a külföldi utasok mennyire klasszul tájékozódnak ….

    Taxi égett

      Taxi égett a Nyugati mellett. A viber csoportból kapott videón érdemes megnézni, hányan állnak meg segíteni. Simán elhajt az égő autó mellett rendőr, busz, civil ….

      Világít a szabadjelző

        Csak nagyon halkan kérdezzük: a szabadjelző használatát semmi nem szabályozza? Valaki engedélyezte a Wolt futárok szabadjelzőjét, amely a külföldiek számára megtévesztő lehet? Hamarosan a Bolt ….

        A BKK és ellenőrzései

          Találtuk, megosztjuk. Tudjuk, régi írás, de aktualitásából sajnos nem veszített. Gondolkozzatok el rajta…. nem ártana….az ámokfutás nem most kezdődött, de egyre veszettebb. A BKK Zrt. ….

          Szívóágon a főváros

            A főváros vezetése szerint nem kellene annyit autóval közlekednünk, azt is lehetőleg lassabban, hogy még több káros anyag kerüljön a levegőbe, csak amúgy a zöldítés ….

            Menő az elektromos?

              Hát lehet, de azért van, hogy szívóágra kerülnek. A facebookon találtuk ezt a cuki kis videót arról, hogyan jártak lengyel barátaink, miközben hosszú hétvégére indultak ….