Lemondott egy fuvart az uberes, a brazil maffia megkínozta és megölte

Lemondott egy fuvart az uberes, a brazil maffia megkínozta és megölte
Megosztom

Az egyik maffiózó édesanyjáért kellett volna menni.

Brazíliában a rendőrök tűzharcba keveredtek egy akció közben a brazil alvilág egyik csoportjával. A maffiahálózat tagjai összesen 5 embert raboltak el, a férfiak 23 és 48 év közöttiek voltak. A négy ember közül ketten a helyi Uber munkatársai voltak, a másik két áldozat a 99 nevű sofőr -és taxiszolgálathoz tartoztak. Az ötödik elrabolt férfi csodával határos módon megmenekült, ő értesítette a rendőröket a bűncselekményről.

A hírek szerint a csoport azért rabolta el a taxisokat, mert sorozatosan lemondtak egy fuvart. A hálózat egyik vezetőjének édesanyjához hívtak volna taxit, de végül egyik vállalat embere sem ment el a címre.

A maffia kegyetlenül állt bosszút, a sofőröket elraboltak, megkötözték, megkínozták, majd megölték őket. Az ötödik sofőr akkor tudott megszökni, amikor az egyik megvert sofőr megpróbálta elvenni az egyik bűnöző fegyverét. Az egyetlen túlélő a kavarodást kihasználva elszökött és segítséget hívott. A rendőri rajtaütés során kialakult tűzharcban két bűnöző vesztette életét, napokkal később pedig találtak egy harmadik holttestet is, nagy valószínűséggel a megrendelőét, aki meg akarta öletni a taxisokat.

Forrás: 24.hu