Hónap: 2020 március

Köszönet!

    Amikor három héttel ezelőtt elindítottuk a „Taxisok a védekezésért” csoportot, nem is álmodtunk róla, milyen összefogásnak leszünk tanúi. Nem csak a taxisok fogtak össze, függetlenül ….

    Lejtőn lefele, hátszéllel

      Ezeket a képernyőmentéseket, amiket kaptunk, most csak úgy idetesszük. Olvassátok, értelmezzétek. Utána pedig, ha még mindig nem hisztek, olvassátok el ezt a korábbi cikkünket:

      Cím nélkül….

        A pillanat, amikor a taxist levágják a köldökzsinórról, és ráteszik a lélegeztetőgépre. Avagy miközben a kormány a munkahelyek megóvását kéri, a taxis fuvarkufárok ezt ilyen ….

        Öngól

          Amikor este minden védőfelszerelést kiosztunk, cégtől függetlenül minden önzetlen sofőrnek, megjelenik egy cikk, a Főtaxitól pihenőre megy pár száz sofőr, menekülve az éhenhalás és a ….

          Ezt se mi írtuk….

            …hanem a fullank.hu. De mélyen átérezzük és adjuk. És csak halkan jegyezzük meg: a kezdeményezésünkhöz csatlakozó Főtaxis kollégákat természetesen mindennel elláttuk, amivel a cégük nem: ….

            #együttsikerül

              Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek, és mindazoknak, akik most a kórházakban küzdenek, vagy a kórházak dolgozóit juttatták éppen biztonságban haza vagy munkába. Tudjuk, együtt sikerül! Hihetetlenül ….

              A BKK tudomásul vette!

                Kedves taxis kollégák, akik a „Taxisok a védekezésért” csoportban aktívan dolgoznak, részt vesznek a koronavírus elleni védekezésben! Levelet írtunk a BKK-nak, az alábbi szöveggel, jelezve, ….

                Hétköznapi hősök

                  Kezdünk kifogyni a maszkokból, de magánszemélyek adnak saját készletükből 2-3-5 darabokat, hogy segítsenek. Kaptunk gumikesztyűt is. Hálásan köszönjük mindegyiküknek. Szintén egy magánszemély keresett meg bennünket, ….