Egy Boltos taxis levele

Egy Boltos taxis levele
Megosztom

Tegnap még nekünk esett az egyik Boltos pártkatona, magyarázva a bizonyítványát. Ma ezt a levelet kaptuk…(kicsit kijavítottuk a hibákat, hogy értelmezhetőek legyenek sorai).

Sziasztok! Köszönöm hogy bevettetek a csoportba. BOLTozok kicsit több mint egy. Nem olvastam még bele a megosztásokba, inkább leírom amiért jelentkeztem. A helyzetet nem elemezném, mindenki tudja, szart vág a kerék.

A problémám és kérdésem: Hol vannak most a taxis érdekképviseleti szervezetek???? A pénzt minden taxi szolgáltató tulajdonosainak mi hozzuk be az utcáról. Pl a 4 esnél dolgozó barátom tagdíj nem fizetés miatt kizárták a rendszerből! MIBŐL FIZZESSEN TAGDÍJAT?!???!!! Nincs utas! Annyi az engedmény, hogy 2 részletbe fizessék ki, de hogy miből, ha mint normál körülmények között kizárják azonnal tagdíj nem fizetés miatt, kimegy és???? De megy Deák térre és megküzd az utasért egy független úrral???

Ez csak egy példa volt a sok közül amiket hallottam. Aki bármilyen okból nem tudott tartalékot félretenni, annak vége, a tulajdonosok víz alá nyomják, leszarva, hogy eddig hozta be a zsebébe a pénzt, leszarva az életét, a családját, gyerekeit, mindent… Csak fizessünk!

Minden taxitársaságnál ez van, elkezdték visszaadogatni egyre többen az autókat, szabadjelzőket, mert nem maradt más választásuk.

KÉRDEZEM, hol van most az a taxis közösség, összetartás, ami az UBER t kitette Budapestről, hol???? Hol vannak az érdekképviseletek??? A tulajdonosok zsebében esetleg?

Legyen sztrájk, blokád.. de most mire, vagy egységesen senki ne fizesse be a pénzeket… Válság van, ne legyen senkinek kétsége, Budapest karantén alatt lesz. Mi meg közben szépen éhen pusztulunk, vagy egymásnak fogunk ugrani a kilátástalanságba, az idegtől, az utcán, a droszton, mikor nem a másik taxis a hibás, nem ő tehet róla….????

Mi lesz??? Mit fogunk mi, taxisok tenni, hogy túléljük ezt?????? Mert ebben a helyzetben nincs társaság, klikkesedés, mert mindenkinél húsba vág és mind ugyan azt a kenyeret eszük, az utca, az utasok droidjai vagyunk. Én imádom csinálni a gurulást, az utasokat, a jó formákat, a mindenféle külföldit, a nagyon hülyéket, a megment drogosokat, prostikat, a budapesti éjszakát..

Nem akarom abbahagyni kényszerből…… és ebben a hónapban kölcsön kellett már kérnem, hogy tudjak menni tovább… Úgy, hogy több mint 70 órtát! voltam kint, csak a múlt héten, mert a kiesett rendeléseket csak kint töltött idővel tudom kompenzálni. Megkérlek benneteket, aki egyetért velem, és más taxis csoportnak is tagja ossza meg ott is az írásom.

Hátha összefogás lesz, és meg tudjuk védeni magunkat.