Ennek a szerelemnek égnie kell…

Ennek a szerelemnek égnie kell…
Megosztom

Amikor a fémmentes – azaz Metál nélküli – és a kuplerájos fuvarkufári rendszertől jó pár fokkal korrektebbül működő rendszerű City taxi is beáll a sorba, akkor már tényleg komoly baj van a szakmában. És sokan még mindig a klasszikus fuvarkufári rendszerben látják a megoldást.

A bicikli láncot akkor hajítottuk el, amikor egy másik cégre vonatkozó másik poszt alatt azt a véleményt olvastuk, miszerint a cégnek túl kell élnie.

Érted, baszdmeg, nem baj, ha a taxis éhen döglik, a cég éljen, mert élnie kell. Inkább oda hordja a pénzt, mint haza, a családnak, mert ez az istenbarma elképzelni nem tudja, hogy a rém innovatívvá nevelt utaska fel tudja emelni a kicsi mancsát az utcán, és képes ezáltal úgy beülni egy taxikába, hogy az ne tizenkilométerről guruljon rá. Csak úgy innovatívan, környezetkímélően, ugyebár.

Ennek örömére pedig hoztam nektek egy régi klasszikus dalt, küldöm minden kollégának, aki még mindig úgy gondolja, a cégnek akkor is élnie kell, ha ő beledöglik is. Egyelőre még csak kaját kell kiszállítani ezért, meg csomagokat. Kocsisorra mikor küldenek ki benneteket?

Félteni kell,
Néha a biztosat is félteni kell.
Hogy soha másé nem leszel,
Mondd még ezerszer el!

Élnie kell,
Ennek a szerelemnek égnie kell,
Közénk ne lépjen senki sem,
Amíg létezünk, mindig így legyen!

Hullócsillag fut az égen,
Minden elmegy, ami jön,
Végtelen csupán a vágyunk,
Ami volt, ami lesz, köszönöm.

És mégis félteni kell,
Hidd el, a biztosat is védeni kell,
Hogy soha másé nem leszel,
Mondd még ezerszer el!

Élnie kell,
Ennek a szerelemnek égnie kell,
Bárhogy legyen, csak ez ne múljon el!

És emlékeztetőül egy régi cikkünk: