A szervezők közleménye a holnapi tüntetéssel kapcsolatban

A szervezők közleménye a holnapi tüntetéssel kapcsolatban
Megosztom

Holnap 12:00-13:00 gyülekező a Városház utcában. Amikor az megtelt, akkor Gerlóczy utca parkolósávjai, majd végül a Bárczy István utca páros oldali parkolósávjain tudnak érkezési sorrendben parkolni a taxik. Ez kb. 100-120 autót jelent.

Ha minden rendelkezésre álló parkolóhelyet elfoglaltunk, akkor a többi autó a Hősök tere körüli, forgalomtól elzárt területen (mint 2022.02.02-i tünetesünkön) parkol le a KRESZ szabályok szerint, és onnan szállítjuk/szállítjátok át egymást (itt rendezők segítenek) a Városház utcába. Örülnénk, ha minél többen átjönnétek egy-egy autóval a Városházához, hogy személyesen részt vehessetek az eseményekben és támogassátok a szervezők tárgyalásait!

A Hősök terei érkezés megegyezik a február 02-i jegyzőkönyvekben foglaltakkal, azaz először a Szépművészeti Múzeum felőli oldal, majd a Műcsarnok felőli oldal parkolható le, hivatalosan a rendezvény végéig.

Nyomatékosan kérünk mindenkit a KRESZ szabályok maradéktalan betartására, a rendre és az önmérsékletre. Ugyanolyan méltósággal és emelt fővel, mint a múltkor! Aki nem volt ott, az meg most megtanulja attól, aki ott volt. 😀

A két héttel ezelőtti tüntetéshez hasonlóan figyelemfelkeltő papírok megint kérhetők, igyekszünk a Hősök terére is eljuttatni jó párat, tegyétek ki őket bátran!

Az egyik napirendi pont az lesz, hogy fél perc időtartamban hangkürtöket szeretnénk használni (népies nevén dudálunk), figyelemfelhívásként, ha már a múltkori rendezvény hangja nem ért el a Hősök terétől a Városháza irodájáig.

Mindenkit várunk holnap, álljunk ki végre együtt, egymásért, magunkért!