Metál, izé, megáll az ész…már megint

Metál, izé, megáll az ész…már megint
Megosztom

A múltkori taxis tüntetés után úgy látszik kellett vagy hat nap Metálnak ahhoz, hogy kiheverje a traumát. Nehéz lehetett neki megemésztenie, hogy a szervezők háromszor fordultak nyomtattatni, mert mindenkinek a Metálos fecnik kellettek. Tudjátok, az, amire az volt írva, hogy „Metál senkit nem képvisel”. Az a Metál, akinek totális szakmai alkalmatlanságáról éppen itt írtunk nemrég.

Szóval vergődött vagy hat napot a sztorin, lehet, kért ukázt fentről, majd kiböfögött magából egy levelet a kományhivatalnak. Értitek. Mindezt az után, hogy a Hősök terén megjelenő több száz taxist virtuálisan pofán köpte, írásban nyilvánosan is elhatárolódott a rendezvénytől, aztán a hátukon felmászva, a leveleikből írt cikkeinket elolvasva úgy tett, mintha dolgozna is egy kicsit, ha már OTSZ, és jön neki a támogatás is.

Majd ma, miután a szervezők elküldték nekünk a minisztérium állásfoglalását, gyorsan ő is kibaszta a válaszlevelét a Taxisok Világa oldalára -amihez, fennen hirdeti, már nincs köze, sőt, nem is volt -, és úgy tesz, mintha neki köszönhetően elhárult volna minden akadály a tarifaemelés útjából.

Csak szólunk, te szerencsétlen, hogy nem is volt akadály, azt pusztán a főpolgármester jogértelmezési nehézségekkel küzdő és/vagy dolgozni nem akaró sameszai találták ki, hogy legyen öt hónapotok a taxisok háta mögött és feje felett tárgyalgatni a semmiről. Arra nem készültek fel, hogy nem csak jogvégzett és rendeleteket értelmezni tudó taxisok vannak, de még a minisztérium is válaszol pár nem „elnök” címzetű, mezei taxis kérésére.

Persze próbáltunk kommentelni a kínjában gyorsan kivirított cikke alá, de viharos sebességgel jelent meg a radírpók. Pedig, eskü, semmi csúnyát nem írtunk.

Na, mindegy. Reméljük, holnapra is rendeltek a szervezők Metálos papírokat, egyet biztos, hogy mi is lenyúlunk.