A keddi tarifatárgyalásokra

A keddi tarifatárgyalásokra
Megosztom

A szervezők – ígéretükhöz híven – eljuttatták részünkre a tarifa és szolgáltatásfejlesztési tárgyalásokra készített komplex anyagukat, melyet kifejezett kérésükre közzéteszünk.

A szervezők ezúton nyilatkozzák, hogy értetlenül állnak az elmúlt napi események előtt, amikor is fenyegetések garmadáját kapták, nyílt, face-to-face megkeresések helyett, háttérből, sunyin üzengetve. A tárgyalásra készült csomagterv nyilvános közzétételével álláspontjuk szerint egy elegáns, mindenki számára érthető és nyílt választ adnak, aki ezt képes felfogni, az képes, aki nem, az nem.

A céljuk kizárólagosan a taxis szolgáltatókkal maximálisan együttműködve, a főváros területén taxiszolgáltatást nyújtó áldatlan állapotok tárgyalóasztal melletti, kulturált, európai módon való rendezése és eredmények elérése.

Az, hogy az arc nélkül üzengetők maffiamódszereket vizionálnak, kizárólag őket minősíti. Most és itt rögzítik, hogy megkerülhetetlen tényezővé fognak válni a fővárosi taxiszolgalátással kapcsolatos bármilyen tárgyalásokon, és minden jogszerű módszerrel küzdeni fognak az ellen, hogy a szakmához csak érintőlegesen kapcsolódó lobbicsoportok dönthessenek emberek, kollégák sorsáról.

Ugyanakkor tényszerűen rögzítik azt is, hogy megállapíthatóan behozhatatlan előnyük, hogy a többi résztvevővel szemben – beleértve a BKK-t is – nem sumálkolnak, hanem transzparens módon működnek, mindent nyíltan közölnek, publikálnak és a taxisokkal megvitatnak.

Az anyagot drive-ra is feltöltöttük, itt a linkeket is tudjátok kattintani:

https://drive.google.com/file/d/1waT7ws_DlOAf9oVLZ0llbciKT6Fc2x4O/view?usp=sharing