Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi

Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi
Megosztom

A mobilitási platform 2022.május 9-én Miskolcon is elindítja szolgáltatását.

Annak érdekében, hogy minél több miskolci megismerje és kipróbálja a Bolt szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait. A sofőrök szempontjából is kedvezményekkel készül az észt alapítású vállalat: az első hat hónapban 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a Bolt rendszerén keresztül.

“Amellett, hogy Miskolc nyüzsgő egyetemi város, olyan népszerű turisztikai célpontoknak ad helyet, mint a Diósgyőri vár, a Lillafüredi vízesés vagy a Miskolctapolcai Barlangfürdő. Mind a miskolciak, mind a városba látogatók részéről nagy az igény arra, hogy lehetőségük legyen egy megbízható taxi szolgáltatóval utazni, ezért választottuk Borsod-Abaúj-Zemplém megye székhelyét a következő városnyitásunk helyszínének” – mondta Láng László, a Bolt magyarországi Country Manager-e a miskolci nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég Miskolcon a budapesti, debreceni, pécsi és nyíregyházi működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét.

Forrás: markamonitor.hu