Sáfrány Emese kiakadt: 9000 forintért akarta elvinni őt és a kisfiát egy budapesti taxis, majd 40 percen át váratták őket a tűző napon

Sáfrány Emese kiakadt: 9000 forintért akarta elvinni őt és a kisfiát egy budapesti taxis, majd 40 percen át váratták őket a tűző napon
Megosztom

Sáfrány Emese a közösségi oldalán fakadt ki, miután egy budapesti taxis fix áron, 9000 forintért akarta őt és a kisfiát elvinni a kért címre.

Sáfrány Emese április elején azzal került a hírekbe, hogy párjával, Hornyák Ádámmal különváltak az útjaik. A páros közel négy évig volt együtt, a kapcsolatukból pedig egy kisfiú született, aki miatt továbbra is jó kapcsolatot ápolnak. A légtornász a szakítás óta többször is hangsúlyozta, hogy a kisfia, Nolen miatt éri meg igazán élnie.

Az egyedülálló anyák élete azonban nem egyszerű: Emesével és kisfiával a minap egy rendkívül bosszantó dolog történt, amit a híresség meg is osztott a követőivel 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

Elkeserítő, hogy még mindig vannak olyan taxisok, akik közlik, mennyiért hajlandóak elvinni (pedig látja, hogy babával vagyok) –írta a sztoriban Emese, majd újabb részleteket árult el a történtekről.

Kiderült, hogy a taxis fix áron, 9000 forintért akarta őket elszállítani, és Emese hiába kért kombit a sok holmi miatt, nem azt küldtek neki. A légtornász és kisfia 40 percet vártak az utcán a tűző napon, ami miatt az anyuka teljesen kiakadt.

Emese egy másik Insta-sztorijában megosztotta követői történeteit is, amelyekből kiderült, hogy bizony jó páran pórul jártak már a budapesti taxisokkal az utóbbi időben.

Forrás: blikk.hu