Ki volt az Árpád hídi ámokfutó?

Ki volt az Árpád hídi ámokfutó?
Megosztom

Megosztjuk, amit a Blikk talált, kiegészítve azzal, hogy ráleltünk az elkövető Facebook oldalára is. Aki szeretné, keresse fel. Sajnos vagy szerencsére neki már nem lehet üzenni…..

Itt lehet neki a túlvilágra is üzenni

….

Újabb részleteket tudott meg a Blikk az Árpád hídi tragédiát okozó B. Rolandról, akinek az ámokfutása nem volt előzmény nélküli. A 43 éves férfi kálváriája a múlt pénteken kezdődött, amikor a Balatonon lévő büféjében rendezett botrányos jeleneteket. Azóta az események borzalmas véget értek, s két ártatlan ember halt meg az ámokfutása miatt.

Csütörtök délután ellátogattunk a helyszínre (Ízvarázs Part, Balatonlelle, Margaréta utca 10.), ahol az alkalmazottak megtörten pakolták össze a belső helyiséget. „Bizonytalan ideig zárva vagyunk. A megértésüket köszönjük” – ezt a feliratot tűzték ki az ajtóra. Nyilatkozni nem akartak a kollégájukról, pedig lett volna miről beszámolniuk.


Múlt péntek óta zárva tart a vendéglátóhely. Az üzemeltetője ámokfutása akkor kezdődött / Fotó: Pozsonyi Zita

Az interneten rábukkantunk egy néhány nappal ezelőtti álláshirdetésre, amit B. Roland adott fel. Mint írta, felvételt hirdet pultos munkakörbe. Túl sok reakció nem érkezett rá, de az a néhány beszédes hozzászólás is árulkodik a jelleméről. Ebben a kábítószer-használatára tesznek utalást, illetve arra, hogy az előző hölgy pultos kollégáit molesztálta.

Tovább olvasom….