A taxis konferecia margójára

A taxis konferecia margójára
Megosztom

Találtuk, megosztjuk, kommenttel együtt. Ám hogy érthető legyen: Bodnár György „Patrióta” szervezi a taxis konferenciát, melynek okán – a válaszlevélből, melyet ő osztott meg – feltételezhetően kapcsolatba lépett a Magyar Liberális Párttal.

A következtetések levonását a taxisokra bízzuk.

„Èn nem tudom ki volt az a verèb aki ezt a levelet îrta…de súlyos fogalom zavarai vannak …mert a ,,megrontás ,, azt jelenti ,hogy pl. kiskorúval fajtalankodik valaki …amit meg a taxis az utassal csinál arra a helyes szó a ,,megkárosîtás,, …tènyleg ne legyünk már ennyire primîtîvek…arról már nem is beszèlve ,hogy azèrt mert nem ,,ocsóert,, viszem..mèg nem károsîtom meg…mèg akkor sem ha metál meg Tarlós egy szociálisan rendkîvûl èrzèkeny taxis.társadalmat vîzionált 😤😤😤😤💩💩💩💩💩💩”

,,Kedves Bodnár György!

Köszönjük türelmét! A taxik és a taxitársaságok működését jelentősen szabályozza a magyar állam és a budapesti önkormányzat. Egy pártnak kötelessége az állami szervek munkáját, döntéseit ellenőrizni, és ha valamivel nem értenek egyet, akkor javaslatot megfogalmazni annak orvoslására, alternatívát felállítani. Ez esetben is ezt tettük, ugyanis véleményünk szerint mindannyiunk érdeke, hogy a taxizás piaci alapon működjön, ugyanis ez biztosítja, hogy a legalacsonyabb áron, a legjobb szolgáltatáshoz jussanak az emberek. Természetesen emellett megfelelő szabályozást és ellenőrzést kell biztosítani, hogy elkerüljük az utasok megrontására tett kísérleteket. ,, (By valami rohadvány liberális politikus)

Taxis Tivadar