„Égő cigarettát dobtak a kocsimra” – Fényes nappal támadt rá egy taxis Szabyestre – Ő maga mesélte el a történteket

„Égő cigarettát dobtak a kocsimra” – Fényes nappal támadt rá egy taxis Szabyestre – Ő maga mesélte el a történteket
Megosztom

Akciófilmbe illő jeleneteket élt át Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest (26).

Zajlik az élet Szabyest körül. Az énekes, vloger nem is olyan rég számolt be róla, hogy kétszer is elgázolták, most pedig egy taxis támadt rá. Szabyest azzal bőszítette fel a taxi sofőrjét, hogy nem volt hajlandó tiltott módon egy kereszteződésbe hajtani, amivel néhány pillanatra feltartotta őt a közlekedésben. A taxis és egy utastársa kiabálva rontott rá az énekesre.

Az énekes ugyanis annyira felbőszített egy taxist, hogy az piros lámpákon keresztül üldözni kezdte őt, végül – az úton keresztben megállva – kipattant a kocsiból egy társával, majd kiabálva rontottak Szabyest kocsijára. Az énekest sokkolta az incidens, amelynek egy részét a mellette ülő kollégája videóra vette. 

A taxis egy társával rontott a kocsira,kiabáltak, majd egy csikket is az énekes autójára dobtak.

Hihetetlen, hogy ilyen indulatkezelési problémával küzdő ember taxit vezet – kezdte a Blikknek Szabyest, akinek annyi volt a bűne, hogy rá mert dudálni. 

Az autómtól 5 centiméteres távolságot hagyva, a piros lámpánál áthajtva jött utánam, majdnem nekünk ütközött. Ezek után keresztben megállt az úton, és még neki állt feljebb. Ketten kiszálltak a taxiból, égő cigarettát dobtak a kocsimra, a sofőr pedig fenyegetően lépett fel – mesélte lapunknak Szabyest. Ezzel azonban még nem ért véget az ügy. 

Ezek után szándékosan többször úgy fékezett le előttem, hogy balesetet idézzen elő azzal, hogy belekoccanok. Mindez csak azért, mert nem voltam hajlandó tiltott módon egy kereszteződésbe hajtani, amivel néhány pillanatra „feltartottam” – mondta az énekes, akit leginkább az bánt, hogy egy elkényeztetett kölyöknek nézte az agresszív férfi, aki végig azt kiabálta neki, hogy biztos apuci vette neki a drága kocsit. 

Nem vagyok gazdag gyerek, diákhitelből jártam főiskolára, sokszor BKV-bérletre sem tellett. Amim van, azért keményen megdolgoztam – tette hozzá Szabyest, aki a taxivállalatnak írt panaszleveléhez a videót is csatolta.

A taxikat üzemeltető cég példás gyorsasággal reagált. Elnézést kértek, a sofőr felelősségre vonását és az eset kivizsgálását ígérték, valamint 5000 forint értékű utazási kreditet ajánlottak fel a zenésznek.

Forrás: Szabyest Instagram oldala

„Az autómtól 5 centiméteres távolságot hagyva, a piros lámpánál áthajtva jött utánam, majdnem nekünk ütközött. Ezek után keresztben megállt az úton, és még neki állt feljebb. Ketten kiszálltak a taxiból, égő cigarettát dobtak a kocsimra, a sofőr pedig fenyegetően lépett fel” – mesélte a Blikknek Szabyest, akit leginkább az bánt, hogy a taxis elkényeztetett kölyöknek nézte őt. 

A történteket az énekes mellett ülő utas videóra vette. Szabyest a felvételt a taxivállalatnak írt panaszleveléhez is csatolta. A cég meglepő gyorsasággal reagált az esetre. Elnézést kértek, a sofőr felelősségre vonását és az eset kivizsgálását ígérték, valamint 5000 forint értékű utazási kreditet ajánlottak fel az énekesnek.

forrás: nlc.hu és blikk.hu