Boldog új esztendőt!

Boldog új esztendőt!
Megosztom

Kedves budapesti taxisok!

Rendhagyó módon ezzel az egyik olvasónk által küldött kis képpel szeretnénk nektek nagyon boldog új évet kívánni.

Ha van egy perc időtök a szilveszteri nagy rohanásban, álljatok meg egy pillanatra és gondolkozzatok el, mennyit keccsoltok, hogy az év ezen egy éjszakája alatt sikerüljön kitermelnetek a januári-februári holt időszak összes terhét, úgy mint fuvarkufárok leadója, pacsipénzek, járulékok, miegyebek. Persze mindezt szigorúan fix tarifa mellett, mert hát az ördög és a BKK szépreményű ellenőrei sosem alszanak. Eközben az Über, aminek távozásáért megharcoltatok, és sokan napokig az utcán fagyoskodtatok, továbbra is virágzik, appikáció híján már különféle Viber-csoportok által, és persze nyomatják a sokszoros szorzókat. Ez a csoport, aminek a képernyőmentését elküldték, még viszonylag visszafogottan, de a többi vajon hogyan?

Nem baj, ti szaladgáljatok csak a fix tarifákkal, a sok ruppótlannal, aki miután elivott szilveszter éjjel sokszor tízezer forintot, ötszázból akar majd hazajutni. Jó ez így?

Na, boldog új évet! Békéset, szebbet, jobbat, egészséggel és szeretettel telit. Talán egyszer az összefogás is létrejön köztetek. Álmodozni erről igenis ér!

Taxis Tivadar