Átgázolt a pécsi taxis a járdán, kukásokat cselezett ki

Átgázolt a pécsi taxis a járdán, kukásokat cselezett ki
Megosztom

Megdöbbentő felvételt közölt a vezess.hu. A fedélzeti kamerán az látszik, ahogyan egy pécsi taxis sietős kedvében „kicselez” egy kukásautót.

„Ez a pécsi taxis lehet az év dolgozója, semmi nem akadályozhatja a munkában” címmel közölte a vezess.hu azt a videót, amin az látszik, ahogyan egy taxis elveszti türelmét és egészen egyedi módon kezeli a reggeli dugó fogalmát.

A videón látszik, ahogyan a taxi sofőrje a kukásautó mögé érve álldogál egy kicsit, majd érzékelve, hogy senki nincs a járdán, felhajt és folytatja útját, mintha mi sem történt volna.

A felvétel – a fedélzeti kamera órája szerint – pénteken reggel készült a Király utcában.

A pécsiek és helyismerettel rendelkezők jól tudják, ezen a szakaszon a kukásautónak esélye sem lett volna máshogyan begyűjteni a szemetet. Azt pedig már csak halkan tesszük hozzá, hogy ez az útszakasz körülbelül 50 méterrel arrébb véget is ér (ez a felvételen is jól látszik). El sem tudjuk képzelni, hogy mi lett volna, ha a boltból éppen egy anyuka lép ki gyermekével? Persze, talán más a helyzet akkor, hogyha a taxis beteg utasát próbálta minél előbb a kórházba juttatni.

Forrás: bama.hu