Taxival szexelt a részeg skót focidrukker

Taxival szexelt a részeg skót focidrukker
Megosztom

Letolt gatyával mászott rá a motorháztetőre fényes nappal, miután egy kerítést próbált meghágni.Korábban a témában:

Rendzavarásban találtak bűnösnek egy 36 éves skót férfit, mert részegen, letolt nadrággal rámászott egy taxi motorháztetőjére Dunfermline városában, és közösülést szimulált a járművel, hozzádörzsölve nemi szervét az autóhoz – írta a Scotsman című skóciai lap. David Bruce a bírósági tárgyalásán elmondta, hogy focicsapata, a Celtic Skót Kupán elért győzelmét ünnepelte az utcán, tavaly május 25-én, amikor az eset történt.

Egy 63 éves nő elmondta, a házából eleinte csak annyit hallott, hogy egy férfi nagyon hangosan énekel a háza előtt, majd férjével együtt látták, ahol előbb levizelt egy kerítést, majd elkezdte hozzádörzsölni a nemi szervét.

Olyan volt, mintha szexelni akarna a kerítéssel – mondta el a bíróságon a 76 éves George Nisbet.

Ezután egy fuvarért érkező taxi állt meg az utcában, és Bruce elé vetette magát, majd a bokájáig letolt nadrággal ráugrott a motorháztetőre, miközben a női szemtanú jellemzése szerint „lökdöső mozdulatokat végzett”. Ezt megerősítette a 47 éves taxisofőr is, akinek elmondása szerint az egyértelműen ittas úriember felmászott a motorháztetőre, és szexelést kezdett el szimulálni. A csípője fel-le mozgott.

Amikor megkérdezték tőle, hogy Bruce mennyire tűnt részegnek, a taxis közölte, hogy olyan „8-as, 9-es” szinten lehetett.

Ezek után a női szemtanú elmondása szerint a részeg focidrukker még mindig letolt nadrággal, dülöngélve egy nő felé indult el, majd „két-három percig maszturbált”, és végül beájult egy ház bejárata elé.

A férfi büntetésének nagyságáról három hét múlva döntenek.

Forrás: 24.hu / A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock