Lenni vagy nem lenni? Összefogás vagy összefosás?

Lenni vagy nem lenni? Összefogás vagy összefosás?
Megosztom

Találtunk ma egy facebook posztot, mely alatt a kommentelők (pontosabban Boltos és Főtaxis hülyegyerekek, féléves-egyéves taxis múlttal) azon viháncoltak és örömködtek, hogy valakinek elvitték az autóját az ellenőrzés után, és már nyálverve követelték, hogy minden hijénáét kobozza el a hatóság. A szintjüket nem kívánjuk minősíteni, de a kommentek között találtunk végre egy valóban érdemit, a sok szájtépés között megbújva….

„Maradjunk annyiban, Európa eminensei vagyunk a hülyeségben. Ami azt jelenti, valami gyökér politikus, fuvarkufár stb, kitalál valami ökörséget, és mazochista módon felsorakoznak a követői rövid időn belül.
Már a 2013 as fix tarifa is a hatóságok átverésével lett annyi. Felelősei fuvarkufárok, BKIK (benne főtakony) . 2020 ban meg elmebeteg módon azon ölitek egymást, hogy egy fuvar 2000 v. 5000.
A cégesek álszent módon a belvárosi drosztokon rinyálnak, mint indoklás. B+, címre repkedtek. Mi faszért fáj, hogy nem keletitől mész a következő hívásodra. Vagy az fáj, hogy onnan lehetne menni csiliárdokért? Akkor mit játsszák a taxizás szentjeit? Áh. Hosszú.
Nem akarásnak nyögés a vége!

És akkor még kicsit kiegészítenénk, bár nem nagyon van ehhez mit hozzátenni. Mindenki az összefogás hiányát emlegeti. Ám mindig fennáll a „céges – nem céges” mesterségesen generált ellentéte. Ami elég is, ne legyen előrelépés.

Amint azt már közzétettük, a BKIK számításai, valamint a fuvarkufárok és a jó Metálunk lejárató kommunikációja tette lehetővé a jelenlegi taxisokat nyúzó rendeleteket.

És tényleg igaza van a fenti sorok írójának, a cégesek részéről talán egyetlen indok az összefogás ellen az évek óta szajkózott belvárosi és pályaudvari drosztokon tapasztalható állapotok. De valóban, miért fáj a cégeseknek pár droszt? Miért álszenteskednek rajta? Avagy titkon, nem bevallva senkinek, tisztában vannak vele, kizárólag a címekből nem jönnek össze a kívánt összegek havi szinten? Kell hozzá az utca, a droszt? Könyörgöm, minek termeltek ki és etettek magatok fölött egy milliárdos kört? Nehéz gondolkozni? Úgy tűnik az!