Előre kurvák, gengszterek #lebutítva….

Előre kurvák, gengszterek #lebutítva….
Megosztom

Újabb olvasói levelet kaptunk. Végre egy ember, aki érti, mi is folyik itt. Kommentként pedig csak ez a dal:

Álmélkodva szemlélem, ahogy a taxisok ölik egymást hiéna-nem hiéna kérdésben. Pedig rém egyszerű a történet, elég csak egy – a férfiak számára kellően szemléletes példán át bemutatni.

Az életben megkülönböztetünk kurvákat és ribancokat. No, az überes sofőrök a ribancok. Olyanok, mint a lányok, akik egy-két italért simán leszopnak, egy Michael Kors táskéért már a lábukat is szétteszik.

A taxisok már a kurvák kategóriája, de itt jön a tagozódás. A hiénának nevezettek a falcolósok, akik szépen lehúzzák, kifosztják a vendéget. Ennek persze több oka is lehet. Elképzelhető, hogy van futtatójuk (ők a cégesek), de mivel sok pénzt szed el tőlük a strici, hát másként szerzik meg, amire szükségük van. Lehet, hogy magánzók (független szolgáltatók), ebben az esetben pedig szimplán éhesek.

Aztán vannak a szimplán függetlenek, akik egyetlen stricinek sem adóznak, saját zsebre eldolgozgatnak, így ritkán szorulnak rá a lehúzásokra.

Azok a kurvák, akik valamelyik bordélyba bemennek, madame alatt dolgoznak, vagy van stricijük, rejtélyes oknál fogva magasabb szintűnek képzelik magukat, pedig pont olyanolyan kurvák, mint a többi, pusztán kicsivel kevesebb bevétel marad a zsebükben, mert el kell tartsák a sallangot. A nunijuk sincs aranyból, hiába kérnek többet. Pont ugyanazt tudják, mint a többi. Szimplán azért drágábbak, mert le kell adniuk a pénzből a striciknek/madamenak/bordélynak.

Tehát: a taxis a kurva, a fuvarkufár a strici. Ilyen egyszerű.

És hogy mi a különbség? Pusztán annyi, hogy míg a strici, a bordély, a madame vigyáz a lányaira, a beszedett pénzért valamiféle védelmet biztosít neki, addig a fuvarkufár meredeken szarik a taxisokra. Nemhogy védelem nem jár, de még sarcolja is, ha bármi gondja akad. Míg a kurvának, ha beteg, ha nyaral, nem kell fizetnie a bordélynak, a taxist akkor is lehúzza a maga stricije.

Egyszóval: a taxiscégek semmivel sem különbek a futtatóknál, sőt, klasszisokkal rosszabbak. Így már érthető?