A pesti taxi koronavírusa

A pesti taxi koronavírusa
Megosztom

Sokan olvastok minket, rengetegen osztjátok cikkeinket a különféle csoportokban. Megvalljuk őszintén, olvassuk mi is a facebook csoportokban a kommenteket a megosztások alatt. Néha értetlenkedünk, máskor jókat nevetünk. De ma szembejött egy komment, amit meg kell osztanunk veletek. Egy, a cikkeinken fanyalgó, munkatársainkat butának nevező, természetesen Főtaxis „kolléga” „beszólása” alá pöccintette oda egy másik kolléga. Előbbinek üzenjük: „ülj le, fiam, egyes”, utóbbinak azonban 5* adunk. Mesésen összefoglalta, miért a Főtaxi (is) a pesti taxi rákfenéje, pontosabban koronavírusa.

„Van neked fogalmad arról,hogy hol dolgozol? Becsület lovagok.
Ja nem. Közönséges bűnözők. Csak pár példa a Főtaxi tevékenységéről.

Vizes Eb Budapest. Emlékszel az autóikon lévő reklámra. Teljesen szabálytalan volt. Ezért a szakszervezet betámadta őket. 4 ügyvéd 1 éjszaka alatt módosítást alkotott hogy jó legyen. Nem lett jó.Tovább támadtuk őket.

Erre Nagy Elek utasítására Mohl László akkori vezéretek hamis honlapot csináltatott a saját cégével mint ha az a szakszervezeté lenne. Ezen kormány és Fidesz ellenes dolgokat jelentettek meg. Nem jött be mert 24 órán belül derült ki hogy ők voltak. Minden létező helyen fel lettek jelentve.

Reptéri szerződés véletlenül hozzánk került. 41 oldal ezért nem tudom minden pontját idézni. De hidd el érdekes. Le van benne írva hogy kizárólag a Bud és a Főtaxi érdekei számítanak. Taxis dögöljön meg. Az is benne van,hogy a reptéri flotta tagjainak alapfokú angol tudás kell. Nem taxis angol. Alapfokú vizsga.Bizonyítvánnyal. Gondolom, mind a 4-500 sofőrnek van. Benne van hogy a BKIK véleményezi, hogy ki legyen a Bud szolgáltatója, mert most jár le a szerződés.

A Kamara és a Főtaxi első embere Nagy Elek. Vajon milyen javaslatot fog tenni? Mindent meg is tesz az újraválasztásért. A 6-os Közlekedési Osztály Elnökének kit is választatott meg? Reich „vamzer” Ádámot. Úgy, hogy 50-60 közötti Főtaxis helyett fizetett 20 ezer forintos tagdíjat, hogy szavazzák meg vamzer urat. Itt azért nagyot hibázott, mert ezt is ki derítettük. Ez pedig bűnszervezetben elkövetett választási csalás. Persze a feljelentés meg lesz téve. Kell neki az Elnöki poszt,mert különben ugrik a reptér. Bár a repteret mindenképpen bukja, csak még nem tudja. Az már csak hab a tortán,hogy mint az érdekképviselet elnöke, a reptéren vereti és zsidózza a taxisokat.

A városban? Minden belvárosi hely környékén a fizetett verő emberi zavargatják a taxisokat. Ami nem nagyon jön össze. Gondolom, tudod kik ezek az urak. Kótai Csaba, Dancs Géza, Erdei László és Horog urak.

Szóval mentek ti a halál faszára bóbitának a becsületességetekkel együtt.

És arról a vamzerkedésről nem is beszéltünk, amit a Reich, meg a Levente csinált. Úgy, hogy korábban a Levi számtalan autóba tette be a kütyüt.

Balfaszok voltatok,vagytok és lesztek. Lényeg: erkölcsről Főtaxis ne beszéljen. Most ki kell szállnom hányni tőletek. Mindenki másnak kitartást.”

És amíg kolléga könnyített magán, már repült is szösszenete mellé egy kis kiegészítés.

„A teljesség igénye nélküli kiegészítés. A jelenleg is a taxisokat nyúzó rendeletek, tarifák a BKIK -án keresztül a fuvarszervező társaságok „kerekasztal” (egységes) támogatásával kerültek bevezetésre. A főpolgármesteri, valamint a kormány átverésével. Hamisított tarifa számításokon keresztül a metál több éves kommunikáció dömpingjével – és meg sok mindennel – megtámogatva. Közben a céges szabadjelzők alól üvöltözve, hijjénaa. A bkk és hivatalaink pedig asszisztálnak az egészhez!
Csak úgy tömören….. „

Taxis Tivadar