Legyünk mi is innovatívak!

Legyünk mi is innovatívak!
Megosztom

Ha már annyira az innováció kell a taxis szakmának, hát legyünk mi is innovatívak.

Mivel egyre többen olvastok minket, aminek NAGGGGGGYON örülünk, pár hete fejlesztettük az oldalt. Már fel tudtok iratkozni értesítéseinkre, így amint kikerül valamilyen új hír, cikk, azonnal értesítést kaptok.

Amennyiben asztali számítógépen használjátok az oldalt, akkor a monitor jobb alsó sarkában találtok egy kis harangot. Akár a főoldalon vagytok, akár egy cikket böngésztek, a kis harang akkor is megjelenik. Arra kell klikkelni, és kész is a feliratkozás. A következő cikknél már megy is az értesítés.
Mutatjuk:

Mobiltelefonon egy fokkal bonyolultabb a helyzet, ugyanis ahhoz, hogy elérhető legyen számotokra ez a funkció, a telefonon először engedélyezni kell az úgynevezett „push értesítéseket”. Gyárilag ez be van kapcsolva, de a gyakorlatban előfordul, hogy sokan akarva vagy akaratlanul is kikapcsolják. Ezt a legtöbb telefonon a >Beállítások >Webhelybeállítások menüpontokban találjátok. Amint engedélyezve vannak a push értesítések, rá kell nyitni valamelyik cikkre, és a kijelző jobb alsó sarkában megjelenik a kis harang. Katt, és máris fel vagy iratkozva!
Mutatjuk:

További opció, hogy – bár nem mi vagyunk a tulajdonosai, de – követitek a Facebookon a Sárgaláz oldalt, ahol az üzemeltetők a legtöbb hírünket megosztják. Ha dobtok rá egy kegyelem-lájkot, biztos örülni fognak, és így legalább onnan is kaptok értesítéseket

További jó böngészést, és még egyszer köszönet, hogy ennyien követtek!

Taxis Terka