Mindenki másként csinálja….

Mindenki másként csinálja….
Megosztom

Megértjük és tudjuk, hogy minden taxis most nyakig ül szarban. Mégis azt látjuk, hogy aki még bírja – akár anyagilag, akár fizikailag, akár egészségileg -, az megy és segít, mert tudja, csak akkor lesz mielőbb vége ennek a nagy bajnak, ha összefogunk.

A legtöbben megértették, hogy ebben a helyzetben teljesen mindegy, ki céges, ki nem, mert a baj mindannyiunkat sújt, kivéve a fuvarszervezőket. Csak pár agyhalott „pártkatona” védi még elvtelenül a mundér becsületét, a saját kárára, de ez nem a mi problémánk.

De van, ami már tényleg mindennek az alja. Értem én, hogy mi a baj, de mégsem értem. Mert miközben ti ingyen, bérmentve, szívből segítetek, az első felhívásra tömegével csatlakoztatok kezdeményezésünkhöz, vannak, akik idős, beteg emberek hátán ugrálva akarják megoldani a fekáliatömeget, ami a nyakunkba szakadt.

Ha kiszámoljátok, alaphangon is 8.000 forint egy kanyar, amit hirdetett. Mi pedig itt, a lakóközösségben összeállva szeretetből, együttérzésből és emberségből, ingyen segítünk idős szomszédainknak. Lehet elgondolkodni…
Szerintünk egyszerűen szánalom….