Levél – level No. X

Levél – level No. X
Megosztom

Sárgaláz levelét megírta, immáron sokadjára. Ezúttal dr. Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének.

Nem szaporítottuk a szót, elküldtük neki Bártfai-Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter asszony felé címzett szakmai javaslatcsomagunkat, pár szó kíséretében.

Tettük mindezt azért, mert arról tájékoztattak minket, hogy Parragh elnök úr kritikával illette a BKIK és Nagy Elek csapatának működését, különösen a válság kezelésében vállalt szerepét. Bízunk abban, hogy elnök úr értékelni fogja igyekezetünket és azt a munkát, amit a fővárosi és vidéki taxis közösség érdekében tettünk.

Tisztelt Elnök Úr!
Tekintettel arra, hogy a BKIK elnöke, Nagy Elek egyúttal a Főtaxi Zrt tulajdonosi körének tagja, valamint a BKIK elnökségében Reich Ádám, a Főtaxi egyik vezetője is vezető pozícióban van, elkeserítőnek tartjuk, hogy Bártfai-Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter asszony felé címzett szakmai javaslatcsomagjában egyetlen gondolat erejéig sem foglalkozott a taxis személyszállítói ágazatot érintő problémákkal.
Önszerveződésünk a pandémia nyomán kialakuló válság első pillanatában létrehoztuk a „Taxisok a védekezésért” nevű, a védekezésben aktívan részt vevő egészségügyi dolgozók, rendőrök, katonák önköltségen való szállítását célzó kezdeményezést, és Miniszterelnök úr taxisokat is érintő bejelentése óta kapcsolatban állunk miniszter asszonnyal, de szeretnénk az Ön segítségét és támogatását is kérni szakmai javaslatcsomagunk (melyet csatoltan küldünk) minél szélesebb körű megismertetéséhez és elfogadtatásához, különös tekintettel arra, hogy az abban foglaltak nem csak a fővárosi, de az ország egyéb régióiban élő taxis vállalkozóknak is nagy segítséget jelentenének.
Bízunk abban, hogy Ön támogat minket munkánkban, melyet nagy támogatottsággal végzünk. A helyzetre való tekintettel kérjük és várjuk mielőbbi megtisztelő válaszát.
Tisztelettel:
Taxisok Operatív Törzse önszerveződés