Amikor Főtaxi lemegy kutyába….

Amikor Főtaxi lemegy kutyába….
Megosztom

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS A FŐTAXITÓL MÁR 1.790 FORINTTÓL!

A járvány okozta nehéz időszakban a Főtaxinál minden nap azon dolgozunk, hogy új, innovatív üzleti lehetőségeket keressünk az üzletmenet fenntartása (azaz a tagdíjak további beérkezése), a taxis munkahelyek (ami nincs, mert a taxis nem alkalmazott nálatok, a diszpécserek már rég kirúgattak vagy félmunkaidősök, rejszolós meg úgyis ugyanannyit kap, mint korábban) megóvása és a társadalmi hasznosság (ja, örül a GLS és a Sprinter is) érdekében.

2020. április 27-től a Főtaxi Csoport már 1.790 forinttól igénybe vehető, fix áras csomagküldéssel (szóval a mosógépet ugyanannyiért viszik, mint egy könyvet?) segít azoknak, akik küldeményüket várakozás nélkül azonnal, egyszerűen és kompromisszumok nélkül szeretnék elküldeni.

Gyors szállításra van szüksége? A Főtaxi Csoport Budapest legnagyobb taxiflottájával biztos hátteret nyújt! Garantáljuk, hogy éjjel-nappal akár fél órán belül célba juttatjuk a küldeményét, már 1.790 forinttól! (jah, baromi sokan dolgoznak még éjjel, hiszen dübörög az éjszakai élet Pesten)

Sürgősen gyógyszert küldene idős rokonainak? Bevásárolt édesanyjának is, és szeretné eljuttatni neki? (a pörkölt nokedlivel kimaradt, és jön a koviubi szezon is) Az éjszaka közepén kellene átküldeni valamit ismerősének? (drogfutár rulez, ha már Niedermüller megelőlegezte a bizalmat) Hívja a Főtaxit!

Mi itt vagyunk, biztosítjuk a szállítást, forduljon hozzánk bizalommal!

Adja le most rendelését!

Megrendelheti küldeménye szállítását kényelmesen, otthonról, néhány lépésben telefonon vagy e-mail-en keresztül! Sofőrünk házhoz megy, és akár azonnali kiszállítással kézbesíti a csomagot bárhol Budapest területén, a megadott címre.

Válassza a megbízhatóságot, válassza csomagküldés esetén is a Főtaxit!

További részletekért, illetve budapesti díjszabásunkért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére!

KEDVEZMÉNY!

Több csomag küldése esetén akár 30-50% kedvezmény árainkból! Hívjon most!

PARTNEREINKNEK

Partnereink részére már egy csomag esetén is kedvezményes szállítási lehetőséget biztosítunk Budapesten belül.

Rendeljen autót akár már 1.600 forinttól, és mi biztosítjuk a várakozásmentes csomagküldést! (most akkor 1600 vagy 1790? Bonyolult ám a Főtaxi-matek, tudjuk ezt a pacsipénzekből)

További kedvezményekért hívjon minket megadott elérhetőségeinken!

HOSSZÚTÁVRA KERES PARTNERT? VÁLASSZA A FŐTAXIT!

Rendszeres csomagküldés? Lehetséges!  Minimum 5 csomag egyidejű küldése esetén csomagonként már 1.850 forintos áron biztosítjuk a szállítást! Keressen bennünket bizalommal az ertekesites@fotaxi.hu e-mail címen!

És akkor még egy csepp hozzáfűznivaló:

Tessék mondani, a Csepel Plázából Újpest felsőre belefér az ángyomnak egy csomag nyugtató az 1790-be? Válaszokat várom a „Ha kapok fizetést, esküszöm, megadom” jeligére.

Gyanítható, hogy fehéringes barátaink csak most fogják ezt megtenni, amíg éhségre vannak ítélve, amíg anyu, apu és asszony már nem ad tagdíjra valót. Utána alkalmaz fehér inges bohócokat a nagy Főtaxi, hogy ne bukjon a Brand?

A következő film, amit a Főtaxi szponzorál, már nem a A Taxis – The Taxi Driver lesz, hanem a Szállító – magyar kivitelben. Mondjuk hülyén fognak kinézni a sárga roncsokkal a fekete Audi helyett, de ezt hagyjuk….