Taxival az érettségire?

Taxival az érettségire?
Megosztom

Úgy látszik, az nlc.hu mindig mellényúl és mindig fáziskésésben van. Először akkor késett le az eseményekről, amikor a Taxisok a védekezésért csoport megalakulása után jóval a Főtaxis kisficsúr ön- és cégreklámját kezdte el nyomatni, jobb híján.

Most pedig, miután arról is elfelejtett tudósítani, hogy a fenti csoportunknak bizony Veszprém-Várpalota körzetében is van aktív tagja, aki immáron hat hete hozza-viszi igény szerint az egészségügyi dolgozókat, egy eddig otthon pihenő (jelzem a lenti cikkben linkelt hírben a neve nincs megemlítve, más taxisok vásároltak be az időseknek, és nem ingyen, de ez mellékes) most hirtelen jótékonnyá váló (respekt ezért) taxis önreklámját nyomatja.

Valami nagyon félrecsúszott a női portálon, azt hiszem….

És akkor jöjjön a hír:

A május elején kezdődő érettségik idején hozza-viszi a várpalotai és környékbeli diákokat, hogy ne kelljen buszra szállniuk a koronavírus-járvány idején.

Eddig az időseknek segített bevásárolni, jövő héten viszont az érettségizőket fogja fuvarozni Gáspár János. A várpalotai taxisofőr a Tényeknek beszélt róla, hogy eddig is szeretett volna valahogy segíteni azoknak, akiket különösen rosszul érint a koronavírus-járvány. Úgy látja, most az érettségizők életét teheti biztonságosabbá azzal, hogy néhány embert reggelente elvisz az iskolába, délután pedig hazaviszi őket.

Gáspár Várpalotán és a környékén dolgozik, azt mondja, 15-20 család már jelentkezett, hogy számítanának rá az írásbeli érettségik hetében. A férfi azt mondja, igyekszik minél biztonságosabban dolgozni, két utas között rendszeresen fertőtleníti az autóját.

Amúgy a Tényekben is megemlékeztek róla. Már csak az érdekelne minket, vajh’ mely politikai körök érdekeit zavarják ennyire a taxisok, hogy említést nem tesznek hat hete aktívan és sikeresen működő csoportunkról, ámde minden reklámértékű egyébről igen. Választ nem kérünk. Tudjuk…