Bingó!

Bingó!
Megosztom

Csak ne lenne mindig ilyen rohadtul igazunk. Emlékeztek, amikor kiraktuk a BKK levelét (katt az előbbi szövegre, és megnyílik a cikk), és véleményünkben leírtuk, hogy az egész nem szól másról, mint tarifacsökkentésről?

Szó szerint ezt írtuk: ” A véleményünk ezzel kapcsolatban a következő. Bár nincs leírva sehol a levélben, kicsit tarifa-csökkentés szagú a történet. Politikai hovatartozástól függetlenül, tényszerűen el kell ismerni, hogy a főváros vezetése liberális. A Liberális Párt már sokszor belengette különféle sajtótájékoztatókon és közleményekben a tarifa csökkentést, mint lehetséges és általuk üdvözölendő megoldást.”

Bár megkérdeztük a véleményeteket, milyen választ küldjünk a BKK-nak, de ezek után nem hinnénk, hogy bármit is küldenünk kellene nekik, mert úgyis meredeken és magas ívben leszarják. Vagy lehet, hogy a kicsi, simlis pásztorka már saját szája és vágyálmai szerint értelmez leveleket? Ki tudja…. Kemény 12 napjukba telt, hogy kitalálják, hogyan tolják le saját akaratukat a taxisok torkán. No, meg azt sem árt nem elfelejteni, hogy Pásztor bácsi a BKIK-ba is beavászkodott, azzal a felsikkantással, hogy benneteket képvisel. Hát neki(k) most ezt így sikerült….Úgy látszik, még mindig a ti/mi farkatokkal/farkunkkal szeretik verdesni a csalánt. Csak a végén az övék rohadjon le.

A cégnek (ami ugyebár nem jogosult semmiféle érdekképviseletre, de még vélemények begyűjtésére sem – erről este hozunk ütős cuccot) köszönjünk, hogy módszereinket és ötleteinket (lásd kérdőívek, stb.) ilyen aktívan elkezdték használni. Nem mintha – velünk ellentétben – kíváncsiak lennének a véleményetekre, de legalább úgy tesznek.