HP élt, él és élni fog

HP élt, él és élni fog
Megosztom

Mert ő soha nem adja fel. Gyártja, írja ordibálós leveleit, egyre-másra. Sőt, most már azt is tudjuk, hogy háromezer tagja van. Ennek okán hivatalos formában forgunk közérdekű adatigényléssel fordulni az összes fővárosi taxis érdekvédő szervezethez, mert már kezd telerottyanni a bakancsunk a nagyravágyó számháborújuktól. Mondjuk esélyes, hogy ahogy Metál papa is magasról letojta, hogy bizony neki adatot kellene szolgáltatnia bármilyen – akár civil, akár hivatalos – megkeresésre, úgy a többi is tenni fog rá, de hát ez is egyféle válasz, nemdebár? Azért mi majd – ha baj, ha nem – VÁRJUK ÉS ELVÁRJUK a válaszukat, ne csak PUSZTÁBA KIÁLTOTT SZÓ legyen kérdésünk.

No de jöjjön szeretett Fodesz elnökünk újabb retinaszaggató és agysejtgyilkos lázrohama, ezúttal – ismételten – a még szeretettebb Karácsony elvtársnak címezve.

KARÁCSONY GERGELY BUDAPEST FŐPOLGÁRMESTERÉNEK !

TISZTELT FŐPOLGÁRMESTER !

Sajnálattal vesszük észre , hogy Ön és az Ön segítői nem tesznek , meg semmit , kéréseink alapján a megbízóink, a taxisaink részére !
Többször, több levélben és sokuknak elküldtük pontokba foglalva, segítőszándékaikat elvárva , hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten miben kérünk fontos, halaszthatatlan segítséget, segítség nyújtást !
A sok kérésünk mellett a legfontosabb és halaszthatatlan a TAXI GÉPJÁRMŰVEK ÉLETKORÁNAK 10-ről 12 évre EMELÉSE !
Valamint az úgynevezett DROSZT HASZNÁLATI DÍJ 2020-as …2021-es évre történő eltörlését, illetve a már befizetett összegek 2022-re való átvezetését !
Ez annál fogva is elvárható , mivel napjainkban is egyre másra szüntetik meg a főváros több kerületében a TAXI DROSZTOKAT !
Kérvényeztük több ok miatt is , hogy a főváros emelje saját kezelésébe a taxi drosztokat , hogy ezeken a helyeken hatósági jogkörű intézkedéseket lehessen végrehajtani , és a tisztességesen szolgáltatni akaró taxisok végre jogi védelmet kaphassanak !
Telik- múlik az idő, a taxisok egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülnek , hiszen a bevételi forrásaik elapadtak , keresetük a negyedére csökkent !
Sajtó forrásokból értesülünk , hogy sokan – főleg az idegenforgalom, a motel, hotel és lakáskiadók milyen kedvezményeket kapnak , csak rólunk , TAXISOKRÓL nem beszél senki !
Sajnálattal vesszük tudomásul , hogy Ön az ígéretei ellenére nem tesz semmit a főváros nyugodtabb használata érdekében ! Ezt ígérte nekünk , ezt várjuk el Öntől !
Sem a leveleinkre, sem a különböző érdekegyeztető fórumokon elhangzott szóbeli kéréseinkre nem kaptunk választ , válaszokat !
Mi még mindig hiszünk a tárgyalásos ügyintézésben, és utolsó pillanatig ezt tesszük , reméljük, mindenki így gondolja, és nem lesznek szélsőségesek, akik drasztikusabb ügyintézésbe fognak !

De azt is el kell mondanunk , hogy a háromezer tagunk türelmetlenül várja , hogy a megbízatásaik alapján mit tett, mit ért el szövetségünk ! Bíznak bennünk, de csak addig, amíg a kérésük nem PUSZTÁBA KIÁLTOTT SZÓ !
Kérjük tehát TISZTELT FŐPOLGÁRMESTER ÚR , hogy szíveskedjék válaszolni leveleinkre , szóbeli megkereséseinkre , avagy elvárjuk most már , hogy a tagokkal rendelkező bejelentett hivatalos TAXIS ÉRDEKKÉPVISELŐKET hívja meg egy kerekasztal beszélgetésre, ahol meg tudjuk beszélni az azonnali és a közel jövőbeni lehetőségeinket !
Várjuk , és most már elvárjuk megtisztelő válaszát !

HORVÁTH PÁL FODESZ 2020.
elnök