Wazze meg!

Wazze meg!
Megosztom

Végül is, mint tegnapi szösszenetünkből, és a ti kommentjeitekből kiderült, maradtak még drosztok. Csak kérdés, minek, ha boldog-boldogtalan ott parkol, ahol épp kedve szottyan. Mondjuk a taxik helyén. Ja, és persze büntetlenül. De ha a taxis ott hagyja az autóját, mert elmegy pisilni, a hős szervek azonnal figyelmeztetik és büntetik. De a taxis fizesse a drosztdíjat, ugyebár, ahol mindenki más boldogan – és ingyen – parkolászhat.

Mondjuk a másik része pedig az, hogy lassan ember ember/áruszállító/taxis legyen a talpán az, aki a fővárosi közlekedési káoszban talál olyan helyet, ahol szabályosan meg tud állni, árut, vagy akár utast felvenni/kirakni/stb. És ha még a nyomorult számlát is kér a taxistól, vagy rakodnia is kell a szállított árut, akkor a fél város elesett. Pedig most még a Hop on – Hop off förmedvények sem járnak és parkolásznak.

Most pedig ráfekszünk arra, hogy a Waze-val megállapodást kössünk, fejlesszenek már egy kicsit, hogy az egyre szűkülő megállási lehetőségeket szirénázással jelezzék az app-ban.

Képek forrása: facebook