Totya mondta: balhé lesz!

Totya mondta: balhé lesz!
Megosztom

Mondjuk már akár lehetne is, de ennek legkevésbé az az oka, hogy az inkompetens városvezető nem válaszol a míves, nagybetűkkel ordibálós levelekre, hanem az a helyzet, ami kialakult.

A karantén időszak táján, amikor látszott, hogy hiába kérünk, írunk, egyeztetünk, semmi nem mozdul, és – mondjuk ki – a KATA halasztáson kívül meredeken szarnak a fejünkre, mi azt hittük, tán felemeli a seggét pár taxis, és elmagyarázza a vízfejű politikusoknak, merre van az arccal előre. Nem történt meg. Most pedig már dübörög a gazdaság, jönnek a repülők, lehet menőzni a cimbik előtt, ki mennyit keresett. (Igen, látjuk, és halljuk is, ahogy azt is, amikor hitelbe isszátok a kávét, és a bérleti díjon siránkoztok.) Így már kevéssé aktuális a lázadás, hát még a panasz. Hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó, minden a legnagyobb rendben. Nem?

De Totya megmondta, balhé lesz, ha nem kezd segíteni a városi káosz fő megteremtője, sőt, már egy nappal a hivatalos elküldési dátum előtt megosztotta veletek levelét. Csak hogy legyen idő felkészülni a nem tudjuk, mire. De akkor majd büntiből lesz bejelentett tiltakozó fizikális megmozdulás, na.

Végül is mindegy, csak történjen már végre valami. Azt pedig, hogy mely cégek nem lesznek, nem lehetnek ott, ha majd esetleg, talán történik valami, már most borítékba helyezem, és a média képviselői előtt bontom fel.

TISZTELT FŐPOLGÁRMESTER ÚR ,
TISZTELT KARÁCSONY GERGELY ,
Többször, több levélben kértük Önt és csapatát, kéréseink alapján segítsen a pandémiás helyzetben előállt -hatalmas munka lehetőség és veszteség, ezáltal kereset kiesése miatt keletkezett – veszteségeink csökkentésében ! Kértük , hogy mind Kormányzati oldalról, mind Budapest Főváros Önkormányzata oldaláról segítséget kaphassanak !
Nem pénzt ,nem milliárdokat , csak felmentést, illetve könnyítést kérvényeztünk a jelenlegi Kormány illetve Fővárosi Törvények és rendeletek betartásában !
Pontosan leírtuk a taxisainktól kapott kérések alapján, mit szeretnének , hogyan szeretnék !
Ám ez idáig semmi válasz sem ÖNTŐL , sem az irodájától, sem a Minisztériumból , senkitől nem érkezett !
Tekintettel a ma hazánkban érvényben lévő levelezési , válaszadási harminc napos udvariassági protokollt türelemmel vártuk , hogy mindenki betartja , ám nem sikerült !
MI HITTÜNK, HISZÜNK A TÁRGYALÁSOS RENDEZÉSBEN, ÁM A LEHETŐSÉGEINK, AZ EGYRE NAGYOBB KERESETI KIESÉSEK , A HIVATÁSUKAT 30-40 éve MŰVELŐK, HÁTRA HAGYNI KÉNYSZERÜLŐK TÜRELMETLENEK ! ÉRTHETŐEN !
Kérjük tehát, tegye meg , hogy válaszol , hogy segíteni kezd nekünk , rajtunk, meghallgatja kérésünket , és azonnal intézkedik ! Mi ezt várjuk el Öntől !
Amennyiben a 90-100 nap elteltével továbbra is kétségekben hagy minket , úgy a további lehetőségeket a TAXISAINKKAL beszéljük meg , és minden kérésüket magunkénak érezve az élére állunk akár szóbeli, akár további írásbeli ,akár bejelentett tiltakozó fizikális megmozdulásnak ! Más lehetőségünk nem lévén !

HORVÁTH PÁL FODESZ 2020.08.11. BUDAPEST
ELNÖK