Harc a drosztokért?

Harc a drosztokért?
Megosztom

Szeretett Fodeszünk levelét megest megírta. Azon túlmenően, hogy egyébként igazuk van, felhívnánk a figyelmet arra, hogy amit mi megírtunk uszkve pár hónappal ezelőtt, az nem bejelentés feléjük, de sebaj. Magát érdekvédőnek csúfolóktól ezt már fel sem vesszük. A lényeg, hogy haladjunk. Vagyis ez lenne a lényeg, csak éppen ezt ordibálós, nagybetűs levelezésekkel nem lehet elérni. Mi viszont nem vagyunk érdekvédők, pusztán egy blogoldal, tehát lehet, nem nekünk kellene megmondanunk, mit csináljanak az érdekvédők.

Az már fel sem tűnik senkinek sem, hogy a főpolgármester csodálatos, ámde semmire sem való levéllel bombázta meg a minisztert. Most azt gondolják a taxisok, mennyire szereti őket a főpolgi, és meg sem fordul a fejükben, hogy amúgy pont a megszüntetett drosztok helyén kialakított parkolókból mennyi pénzt szednek be a csókos önkormányzatok.

BUDAPEST KÖZÚT ZÁRTKÖRÜEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG részére

!Tisztelettel keressük meg Önöket kérdéseinkkel !A SZÖVETSÉGÜNKET ÉRDEKVÉDELEMMEL megbízó taxisok kérdéseket tettek fel számunkra !Azt kérdezték, hogy a jelenlegi megállapított DROSZTHASZNÁLATI DÍJAKAT miért is kell befizetniük ?Bejelentették számunkra , hogy kerületről kerületre tízesével szüntetik meg, főleg a kiemelt helyeken a TAXI DROSZTOKAT !UTÁNA JÁRTUNK!
Valóban így van, tünedeznek el a DROSZTOK !Megkérdeztük tehát a kerületeket, mi az oka, mi az indoka , hogy leszerelik a Taxi Droszt táblákat , és szüntetik meg az oda beállhatóságot !Minden kerület erre illetékese azt a választ adta , hogy ezek kiemelt területek, és nem kapják meg az erre a területre meghatározott és szerződéssel rendezett összegeket, így inkább parkolási díj szedésre alkalmassá teszik , hogy az önkormányzat pénzhez , bevételhez jusson !Kérdésünk tehát :1: A jelenlegi mintegy 5000 taxis által éves DROSZT HASZNÁLATI DÍJ = 425.000.000 azaz NÉGYSZÁZHUSZONÖT MILLIÓ FORINT hova, mire megy ?2: Ki a felelős , ha a szerződésben rögzített összegek nem jutnak el az önkormányzatokhoz ?3: Miért kizáró ok a személyszállító jog gyakorlása, ha és amennyiben az erre kötelezett összegeket nem fizetik be , hiszen a drosztok többsége már megszűnt ?4:Ha kötelező és nem engedik el akkor a DROSZTOK számának csökkenésével arányosan, miért nem csökkentették , még inkább emelték a DÍJTÉTELT ?5: Mikor kívánnak ebben a hatalmas összeget felemésztő és az érte kapott hiányos szolgáltatásról az ÉRDEKKÉPVISELETEKKEL megbeszélést folytatni ?

MEGTISZTELŐ VÁLASZUKAT VÁRVA HORVÁTH PÁL

FODESZ 2020.09.03. elnök