Beszarás!

Beszarás!
Megosztom

Komolyan, beszarás már, amit az egyik, magát érdekképviseletnek csúfoló gittegylet művel. Azt tudjuk, hogy vadul olvassa cikkeinket a képviselőjük, mert időszakosan zaklat minket üzeneteivel, sőt, mint kiderült, egy kolléga feleségét is fenyegette, akiről azt vélelmezte, hogy ő mi vagyunk.

De annyira már nem olvas, hogy május 27-i – azaz három és fél hónapja született – írásunkat átböngéssze, és alatta a facebook kommenteket kiszöszözze. Mert az melós lenne, és nem olyan menő.

De a TOY TOY – így, nagybetűvel – az qva fontos ám!

Csak szólok, hogy amúgy toi toi-nak írják, és szép, magyar nyelven mobilvécé a tisztességes neve.

A pad is fontos, ahová ki lehet ülni, mert a kocsiban már uncsi és töri a feneket a puha ülés. Ott nem lehet napozni. Valóban, így a drosztok megszüntetése, bocsánat, áthelyezgetése okán valóban ezek a legégetőbb problémánk. Még jó, hogy nem minden taxis inkontinens, így pont el tudnak jutni egyik kúttól a másikig, ha vécére akarnak menni. Amúgy meg, nem szarni járunk az utcára. Jelen helyzetben nincs annyi meló, hogy nyögjük alatta és beszarjunk tőle, szóval tán fontosabb lenne inkább azon elgondolkozni, hogy mire vezetett a főpolgármesterrel a sok levelezgetés. Nem a TOY TOY-nak becézett mobilvécébe, hanem a taxisok fejére. Na, ez az igazi beszarás.

Ja, és minden taxisnak kell kulcs is a TOY TOY-hoz majd, mert hát azért ne minden csöves és részeg oda járjon, meg ne ott depózzon az összes pesti hajlékony. Így majd nagybetűs érdekvédőnknél lehet jelentkezni a kulcsokért, biztos szívesen kioszt pár ezer darabot.