A nem-taxis blokád

A nem-taxis blokád
Megosztom

Halljuk, olvassuk, hogy a taxisok blokádra készülnek. Ezzel nincs is baj, csak szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a most hétvégére szerveződő „teljes útzár” NEM TAXIS BLOKÁD!!!

Egyénileg lehet, hogy tudtok azonosulni az államformát tagadó, alaptörvényt elutasító, apostoli királyságot preferáló, kormányváltást követelő heppeningjükhöz, és a mögöttük álló ideológiai katyvaszhoz, de nekünk, taxisoknak nem ezek a közösen és összefogással képviselhető céljaink és követeléseink.

Véleményünk szerint blokádot, tüntetést szervezni kizárólag világos, egyértelmű és megvalósítható szakmai célok mentén lehet a taxisok részéről. Ez a rendezvény nem így épül fel. Csak szólunk.

Ezúton jelezni kívánjuk, hogy a Taxisok Operatív Törzse két héten belül egyeztető megbeszélést szervez taxisok, érdekképviseletek, hivatalos szervek, kamarák részvételével, a fuvarszervezők kizárásával, a korábban megfogalmazott kéréseik realizálásról (kötelező biztosítás csökkentése, drosztdíj elengedése, autókorhatár 15 évre emelése, stb.) Részletek később, amint a TOT-tól megkapjuk.