Gyalázatos taxi-sarcolásba csapott át Niedermüller

Gyalázatos taxi-sarcolásba csapott át Niedermüller
Megosztom

Újabb bőrt húz le a taxisokról a hetedik kerület rémisztő képződménye: a heteroszexuálisokat gyalázó gyurcsányista városvezető elhallgattatta Erzsébetvárosban a fuvarozók autórádióit.

Újabban csendkirályt játszik Erzsébetváros nagy pofájú DáKó-csökevénye, pedig néhány hónapja még nem ez volt a divat a kerület sokat beszélő, de keveset mondó kamuvezetőjénél. Niedermüller Péter kiadta az ukázt: szeptember 25-től szabálysértést követnek el azoknak a taxiknak a tulajdonosai és használói, amelyekben túl hangosan szól a zene. Püff neki.

A városvezetői indoklás szerint „számos panasz” érkezett a lakóktól az elmúlt napokban, hogy zavarja őket az utcáról érkező túl hangos rádiózás, ezért kellett meghozni a szabályozást, de persze semmi más nincs a háttérben, minthogy az erzsébetvárosi sarcpápának csupán újabb harácsra fáj a foga.

A szakavatatlan és taxifóbiás közlekedésreformer Niedermüller korábban a koronavírus-járvány nehézségeit nyögő vendéglátóhelyeket is megszopatta, amikor éppen úgy tartotta kedve, s nincs ez most másképp a taxisok esetében sem. Azt azért nagyon szeretném látni, mi történik, ha egyszer úgy hozza az élet, hogy be kell ülnie egybe az A-ból B-be jutás érdekében. Erzsébetvárosba. Este.

Forrás: erzsebetvaros.blogstar.hu