Itt mindenki hülye?

Itt mindenki hülye?
Megosztom

KATA elengedést követelnek a taxisok, hasonlóan a tavaszi helyzethez, de közben boldogan hurcolják be a százezreket a fuvarkufároknak. Persze hivatkoznak arra, hogy ők döntik el, megéri-e nekik, hiszen a címkiadók azért kegyelemkenyérként dobnak még pár címet, ez pedig egyféle hamis biztonságérzetet ad. Emellett persze fizetik még a többi, jócskán túlárazott költséget, mint pl. a méregdrága biztosításokat, drosztdíjat a semmire. Néha ezek ellen is bevinnyognak, aztán szépen beállnak a sorba és okos birkaként azokat is sorra befizetik, hogy újra napi 16-18 órát keccsölhessenek az utcán, és kifizethessék a fuvarkufárokat.

A képen látható utolsó hozzászólónak csak annyit üzennék, hogy ha még nem vette volna észre, pont ő az, akit rendesen lehúztak és lehúznak. Nyugodtan eldöntheti, hogy ő mit akar, és ő pontosan micsoda, de ettől még nem több, mint egy utolsó kis rabszolga. Attól ugyanis, hogy a szart a stelázsi polcára rakják, még nem lesz levár belőle.

Nos, nekik EZ megéri. De csak nagyon halkan szólunk, hogy az adó alapvetően a közfeladatok finanszírozásának eszköze. Az állam az adók útján biztosítja a költségvetési bevételeket, melyeket az államháztartás kiadásaira fordít. Az állam a KATA-ból és a többi adóból működteti többek között az országot. És most nem arról beszélek, amit lenyúlnak, mert felesleges ilyen vitákba belemenni, pusztán arról, hogy az adók fedezik többek között pl. a gyereked iskoláztatását, az orvosi rendelők működését, a hivatalokat, stb. Szóval, oké, ne fizess adót, helyezd magad törvényen kívül, a fuvarkufárodnak úgy is jó leszel, de akkor ne várd el, hogy téged lélegeztetőgépre kössenek, vagy a gyerekedet befogadják a suliba, amíg te gályázol az utcákon.

Rajtad áll, melyik a fontosabb, hogy működjön. Csak értsd és tudd, hogy ha nincs adóbevétel, az állam működése leáll. Értem én, hogy az IQ-nuku embernek mindegy, csak az ő zsebe legyen tele, de van egy rossz hírem. Hiába lesz tele, ha kitör az anarchia, márpedig ha az állam működése megáll, akkor kitör, te, a teli zsebű leszel az első, akit kifosztanak és felkoncolnak. De tudod mit? Majd biztos megvéd a fuvarkufár, aki a behordott tagdíjakért még egy nyüves érdekképviseletet sem biztosít. Mert veletek ezt IS megteheti.

Egyszóval majd HA a tagdíjak ügyében felemelitek a szavatokat, akkor, HA nem csak a facebookon tudtok fotelforradalmárt játszani, akkor, HA nem csicskultok be kamu, jól fizetett érdekképviselőknek, akkor, HA kiálltok magatokért, na akkor lesz jogotok KATA elengedést IS követelni.

https://www.youtube.com/watch?v=j9dAAFIZeUM&fbclid=IwAR3Jm86O-D21AJnZSEL9OiYOLu2WT_5ccN7OPS2sYoBW6IvxnxXbyr3EA-g