Újabb öt évre a Főtaxi lett a Budapest Airport hivatalos taxis partnere

Újabb öt évre a Főtaxi lett a Budapest Airport hivatalos taxis partnere
Megosztom

Ismét a Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere – közölte lapunkkal a cég.

Újabb öt évvel hosszabbították meg a Főtaxi és a Budapest Airport 2010-ben elindult partnerségét azt követően, hogy harmadszor is a legnagyobb hazai taxiszolgáltató nyerte el a repülőtér-üzemeltető személyszállítási tenderét.

A 2020 decemberétől folytatódó együttműködés jelentőségét jól jelzi, hogy 2019-ben mintegy 700.000, az elmúlt 10 év során pedig összesen csaknem hatmillió alkalommal vettek fel utast és tettek meg 120.000.000 kilométert a főtaxis autók a főváros és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér viszonylatában.

A folytatódó együttműködés keretében a Főtaxi számos fejlesztést tervez a repülőtéren. Az elektromos töltőfejek számát megnégyszerezik, így a tervek szerint egyszerre akár 18 elektromos autó töltésére lesz lehetőség, ezen túlmenően pedig az ügyfelek kiszolgálásának minőségét emelő innovatív, digitális fejlesztéseken is dolgoznak. A töltő-infrastruktúra fejlesztése azért különösen fontos, mert a Főtaxi rendelkezik a hazai taxiszolgáltatók között a legnagyobb elektromosautó-flottával, amely ráadásul – a taxis partnereknek nyújtott kedvezményeknek és ingyenes töltési lehetőségnek köszönhetően – folyamatosan növekszik.

Forrás: airportal.hu