Dübörög a viber-Über taxi

Dübörög a viber-Über taxi
Megosztom

Az ugye megvan, hogy nem egy, nem kettő viber csoport van, ahol a 2016-ban Magyarországon betiltott Über sofőrök szabadon garázdálkodnak. Rájuk semmiféle szabályozás nem vonatkozik, nagyjából azt csinálnak, amit akarnak. Még most, amikor éhkoppon a fél ország, még most is következmények nélkül futkorásznak, és verik a taxisok farkával a csalánt.

Igen, most a pandémia miatti korlátozások közepette is jogkövetkezmények nélkül szállítják az utasokat, és azt sem árt tudni, hogy nem is sokkal olcsóbban, mint amennyivel a taxi vinné őket. Esetenként csak pár szár forint a különbség, de meggyőzik az utast, hogy jó nekik a mindenféle biztonság és garancia nélküli spórolás.

Olyannyira pofátlanok, hogy a jogosultságok nélküli fuvarozás ellenére még konkrétan a BTK-t is rezgetik, ugyanis szabadon kínálnak a csoportjaikban jövedéki termékeket.

Most csak egy ilyen csoportból kaptunk képeket olvasónktól, de ha küldtök, bármelyiket szívesen közzétesszük.

És a szöveg, idemásolva, ha nem lenne jól olvasható e tegnapelőtti bejegyzésben:

„Kedves Utasaink! 🙋‍♂️
Mai naptól este 20 órától is rendelkezésetekre állunk. Autórendelésnél mindenki vegye figyelembe, hogy este 20 és hajnal 5 között kijárási tilalom van érvényben, ezért mindenki saját felelősségére utazzon, lehetőleg munkavégzésről szóló igazolás kíséretében. 📝
Figyelmetekbe ajánlom az előrendelés lehetőségét, ugyanis az alacsony fuvarszám miatt nem vagyunk egész éjszaka készenlétben. ⏰
Étel-, ital- és cigirendelés is lehetséges, utóbbi készlettől függ.🍔🥤🚬
Részletekért érdeklődjetek privátban.💬
Kellemes utazást velünk. 🚘”

És hogy ismerkedhessetek a górékkal.