Megvernék a taxisok Alekoszt, aki még provolálja is őket

Megvernék a taxisok Alekoszt, aki még provolálja is őket
Megosztom

Ahogy az Inderikt azt megjósolta, a biztonsági őrből botcsinálta taxissá avanzsált Alexoszt sorra érik a fenyegetések, többen meg is akarják verni őt.

A taxisok indulata persze érthető, hiszen a koronavírusos időszakban amúgy is kevés az utas, Alekosz előlük happolja el a kuncsaftokat. Ráadásul se az egykori valóságshow-szereplőnek, se az autójának nincs engedélye az utasszállításra. Úgy tűnik, Alekosznak fogalma sincs, hogy amit csinál, az komoly büntetéssel jár. Ha pedig a feketefuvar során az utassal baleset éri, annak beláthatatlan következményei lesznek.

Fel akarnak jelenteni, el akarnak kapni, meg akarnak verni. Tipikus taxis hozzáállás. Ezért is a küldetés! Morált vinni az utasautóztatásba! Amikor felhívom a figyelmüket arra, hogy a testi bántalmazás garázdaság, a garázdaság pedig Magyarországon bűncselekmény, általában csak nevetnek. Ez is tipikus taxishiéna hozzáállás. Volt, aki egyenesen a lakásomra akart jönni! Megadtam neki a címem, mondván, jöjj! Eddig még nem jött. A magam részéről örülnék, ha autórongálásig vagy tettlegességig, dulakodásig fajulna a dolog, mert az tökéletesen bemutatná a mai magyar taxitársadalom romlott és züllött állapotát. Ezen változtatni kell! Most már nemcsak taxisofőr, hanem fedett tesztutas is leszek – mondta a Ripostnak Alekosz, aki nyereményautójával fuvarozza az utasokat.

Forrás: /indirekt.hu