2021.02.23. hp

2021.02.23. hp
Megosztom

Nincs komment. #nemadomfelpál #vegyenekmégpalira
Na jó, van. Inkább mégis van. 😀 😀

Neki taxisai vannak, kérem, saját tulajdonú, külön bejáratú taxisai. Csak úgy. Magas lóról. Meg Úrak, így, hosszú ú-val. Ez már valamiféle fétis lehet, ahogy az ordibálva írás is. Vagy nem. Csak igazolás, hogy az agyhalálon túl is van élet. A medúzák pedig csodálkozva figyelik.
Nagyjából negyven éve csinálja a semmit, most miért csodálkozik, ha a semmire a semmi a válasz?

Pedig még akár igaza is lehetne, csak azt a fránya hangnemet képtelen eltalálni, a magyar helyesírással is hadilábon áll. Persze, kérdés, egyáltalán mi a célja? Már ha van célja…

FELHÁBORÍTÓ !!!!!!!

Taxisaim képviseletében, mint országos érdekképviselő, levelet küldtem a két miniszterünknek, és Budapest Főpolgármesterének!

Ma tíz nappal a levél elküldése után érdeklődni szerettem volna, kapok, kapunk –e választ felvetéseinkre, kérdéseinkre, kéréseinkre!

Nos álltalános megdöbbenésemre a Főpolgármesteri Hivatali Titkárság felvette a telefont és kedélyesen elbeszélgettek velem, közölve, hogy 30nap a válaszadási határidő!

Mondtam, hogy nem biztos, hogy van még újabb 30 napunk! Sajnálják majd szólnak az illetékesnek! HURRÁ !!!

Majd hívtam a két miniszter titkárságát!

LÁSSATOK CSODÁT!!

NEM KAPCSOLHATÓ EGYIK SEM!! LE VAN TÍLTVA!!!! TEHÁT A MINISZTER ÚRAKAT A TITKÁRSÁGAIKAT ILYEN EGYSZERŰ BADARSÁGGAL NE ZAVARJAM, HOGY INTÉZKEDÉST KÉRJEK A MÉG MEGMARADT TAXISOK RÉSZÉRE A FENNMARADÁS REMÉNYÉBEN!

Ezzel egyértelművé vált ők nem a “ NÉP SZOLGÁI “ (SZÉCHENYI)hanem egy kormány annak intézkedéseinek hű végrehajtói! Nem érdekli őket semmilyen segélykiáltás, csak a saját fennmaradásuk zsebeik töltése! SAJNÁLATOS ÉS FELHÁBORÍTÓ!

2021.02.23.hp