Megvert egy taxist egy nő, majd ráköhögött, amiért felszólította, hogy vegye fel a maszkját

Megvert egy taxist egy nő, majd ráköhögött, amiért felszólította, hogy vegye fel a maszkját
Megosztom

Szerk. komment: Na jó, nem itthon történt a sztori, bár köztünk is elég sok gyökér járkál, és nem taxisofőrt, hanem egy Überest ért inzultus. Amúgy meg a károkat még akkor sem a cégen kellene leverni, ha utáljuk, hanem a károkozó „hölgyeken”. Puszi.

Komoly megrázkódtatás ért egy San Franciscó-i Uber-sofőrt, amikor egy utas úgy döntött, hogy szó szerint szembeköpi, amiért panaszolni kezdte, hogy nem húzott az arcára maszkot.

A közösségi platformokon közzétett videón az látszik, amint a 32 éves Subhakar Khadka által vezetett taxi hátsó ülésén három hölgy elfogadhatatlan módon viselkedik, és folyamatosan verbálisan abuzálják az autó vezetőjét.

Az egyik nő szándékosan ráköhögött a férfira, majd közelebb hajolt hozzá, és megragadta a mobiltelefonját, valamint letépte a sofőr maszkját. Khadka szerencsére az okoseszközét meg tudta menteni, mégis ledöbbent az incidenstől – írta az Independent hírportál.

“Egy rossz szót nem mondtam rájuk, nem káromkodtam, még a hangomat sem emeltem feljebb. Hozzájuk sem értem, engem nem így neveltek” – magyarázta Khadka.

A sofőr elmondása szerint vasárnap kora este vette fel az ügyfeleket Bayview környékén, és észrevette, hogy egyikükön nem volt maszk, ezért illedelmesen megkérte őt, hogy vegyen fel egyet, amit a nő elutasított, így a legközelebbi benzinkútig hajtott, ahol tudott volna vásárolni magának egy arcvédőt.

Ekkor történt, hogy a nő agresszívvá vált, és nehezményezte a férfi jó szándékú szavait. Az eset miatt az Uber úgy döntött, örökre letiltja a hölgyet, ezáltal többé nem veheti igénybe a magántaxi-szolgáltatásokat.

Khadka szerint nepáli származása miatt gondolhatták úgy a nők, hogy bármit megtehetnek vele, egyúttal azt is kifogásolta, hogy az Uber a mai napig nem fizette ki azokat a károkat, amelyeket a nők okoztak, ugyanis azon túl, hogy bántalmazták a férfit, paprikaspray-t is fújtak az autójába, melynek eltávolítása a sofőr 250 dollárjába került.

Itt videó is látható. Állítólag. nekünk megnézni sem sikerült.

Forrás: liner.hu