Taxi, oltás, miegymás

Taxi, oltás, miegymás
Megosztom

Az elmúlt napokban kisebbfajta ravatalozóvá vált a facebook. Naponta olvassuk a híreket arról, hogy el kell búcsúznunk kollégáktól. Nehéz elhinni, hogy ennyi, még korántsem idős társunkkal már soha nem találkozhatunk.

Éppen ezért aktuális ez a kérdés, amit az egyik csoportban találtunk, és bár ez csak az egyik „érdekképviselőt” szólítja meg, minket azért érdekelne, hogy a többiek mit szeretnének tenni végre ez ügyben? Mit szándékoznak tenni annak érdekében, hogy azok a taxisok, akik szeretnék, mielőbb felvehessék az oltást, és a szűkös lehetőségekhez mérten, de tovább tudjanak biztonságban szolgáltatni?

Mit cselekszik Metál Zoltán, Horváth Pál Góré és Csertek István bejegyzett vagy önjelölt érdekképviselő? Lesznek-e ebben a kérdésben televíziós haknik, kiabálós levelek vagy esetleg tüntetés, blokád?

És megkérdeznénk nem csak a két legnagyobb, de az összes fuvarkufár céget, ugyan mit tesznek szerződött partnereik érdekében,azért, hogy aki szeretné, az a biztonsága érdekében mielőbb felvehesse az oltást, ha már az elmúlt egy évben sikerült nekik változatlan mértékben, a sofőrökről sok-sok bőrt lehúzva is beszedni a pénzeiket? Sejtjük: semmit. Nagyjából úgy, mint egy évvel ezelőtt, amikor még egy nyüves fertőtlenítőre, maszkra, gumikesztyűre se futotta nekik, vagy csak hosszú hetek, hónapok múltán.

Ja, választ egyiküktől sem várunk, úgysem kapunk.

Taxis Terka