Nagypénteki taxis baleset

Nagypénteki taxis baleset
Megosztom

Nem állt meg a STOP táblánál a taxi sofőrje: belerohant egy idős nő autójába, a sérült sokkot kapott – fotók

Durva balesetet okozott egy magán használatban lévő taxi sofőrje, aki Budapest 22. kerületében ütközött neki egy idős nő autójának. A szerencsétlenség azért következett be, mert az ételfutár – aki a taxiban ült – megállás nélkül hagyta el a STOP táblát.

Balesetezett

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója arról adott hírt, hogy baleset történt a 22. kerületben a Háros és a Gádor utca sarkánál. A magán használatban lévő taxi a Háros utcán haladt, amikor a Gádor utcai kereszteződéshez érve nem állt meg a STOP táblánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A Háros utcában történt a baleset

Felborította az érkező autót

Mivel a taxi nem állt meg a táblánál, ezért a Gádor utcából a főútvonalon balra kanyarodó Ford oldalának ütközött, amely a becsapódástól fel is borult. A vétlen Ford sofőrje egy idős hölgy volt, aki az ütközés miatt sokkot kapott.

Felborult az idős nő Fordja

Könnyebben sérült a taxi sofőrje

A sárga Skodát egy fiatal nő vezette, aki ételfutárként dolgozik, és nem pedig taxisként, ő csak ideiglenesen használta a járművet. Egyébként a taxi nem is volt taxiüzemben, ezért nem is volt rajta a szabadjelző sem. A nő az ütközést követően a fejét fájlalta a kirobbanó légzsákok miatt. Ezen kívül a sofőr beütötte a térdét is.

Így zajlott a helyszínelés

Elismerte, hogy hibázott

Az autó tulajdonosa szerint a nő elismerte a hibáját és vállalja a felelősségét. Hozzátette, hogy ismeretlen helyen fuvarozott, a balesetet megelőző pillanatban pedig a GPS-ére nézett rá, hogy hol kell lefordulnia, és közben nem vette észre, hogy vége lett a főútvonalnak.

Összetört a Skoda eleje

Ki kellett kötni a Fordot

Kórházba vitték őket

További kivizsgálás céljából mindkét sérültet kórházba szállították a helyszínre érkező mentők. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Forrás: budapestkornyeke.hu ; Fotók: Gombkötő Krisztián