Megmentette az életét, most égen-földön keresi a hős taxist egy budapesti férfi

Megmentette az életét, most égen-földön keresi a hős taxist egy budapesti férfi
Megosztom

Égen-földön keresi azt a taxist Akócs Zoltán, aki a minap kórházba vitte, miután epilepsziás rohamot kapott.

Zoltán a hétvégén lett rosszul az otthonában. Tudta, hogy valószínűleg epilepsziás rohamot kapott, de úgy érezte, még beér a közelében lévő Bajcsy-Zsilinszky kórházba. Sajnos, nem így lett.

– Már volt két agyvérzésem korábban, így tisztában voltam vele, hogy nem vehetem félvárról az ilyen és ehhez hasonló eseteket. Már az utcán sétáltam, amikor egyre rosszabbul lettem, erősödött a szédülés, járni is alig bírtam. Még annyi erőm volt, hogy leintsek egy éppen arra járó taxist, aki bevitt a kórházba. Nem voltam magamnál, ő mégsem használta ki a helyzetet. Megfogta a kezem, bekísért munkaidejében a kórházba, ahol aztán össze is estem. Végül a nővérek és az orvosok segítettek rajtam – mesélte lapunknak Zoltán.

Akócs Zoltán égen-földön keresi a megmentőjét

Ahogy mondta: arra már nem volt sem ideje, sem pedig energiája, hogy megkérdezze a taxis nevét.

– Szeretném megköszönni a segítségét, hiszen úgy érzem, neki köszönhető, hogy nem lett nagyobb tragédia. A mai világban sok a bizalmatlan ember, nem mindenki áll meg csak úgy az utcán, hogy segítsen az embereknek. Ha felismer, kérem, keressen meg, szívesen beszélgetnék vele – mondta a férfi.

Forrás: blikk.hu