Itt van a kék busz falun

Itt van a kék busz falun
Megosztom

Úgy várták a taxisok a nyarat és vele – turista áradat és fesztiválok híján – a Forma 1-et, mint a messiást. A pár nap EB meccs után talán lett volna esélyük pár forintot keresni, ami kicsivel több az éhenhalásnál. Így, a negyedik hullám előtt….

Persze mindezt úgy, hogy a rendezvény kizárólagos szállítója a 6*6 és a City Taxi, tehát az összes többi társaság tagja és a függetlenek csak a farvizeken sepregethetnek. De még ez is több lett volna a semminél.

Nem így gondolta ezt a BKK, ami szerint teljesen normális, hogy a taxisok dögöljenek éhen, de azért persze a drosztdíjat előtte hordják be nekik. Ha nem értenétek egyébként, hogy mi a problémánk a dologgal, kifejtjük.

A BKK = Budapesti Közlekedési Központ. Értitek. Budapesti. Nem Pest-megyei, nem mogyoródi. Mi a jó Isten megveszekedett hímtagját akcióznak a Forma 1-en, ahova egyébként egyetlen napi jegy is minimum 30 Euro, a hétvégi bulika pedig 350-nél kezdődik, hacsak nem akarsz egy százasért álldogálni a napsütésben. Szóval kizárt, hogy aki ezt kifizeti, ne bírná kifizetni a taxi árát. De a Forma-1 rajongó gazdagékat meg kell segítenie a szociálisan rendkívül érzékeny, Karácsony vezette főváros szent BKK-jának egy kis buszos könyöradománnyal.

Szóval csak annyit kérdeznénk a BKK szent seggfejeitől: