Berki Krisztián egyetlen mondattal porig alázott egy taxist – videó

Berki Krisztián egyetlen mondattal porig alázott egy taxist – videó
Megosztom

Berki Krisztián készített egy poénvideót, amiben leolt egy taxist, ez pedig sokaknál pillanatok alatt kicsapta a biztosítékot.

Berki Krisztián az utóbbi hónapokban rengeteg botrányba keveredett, hiszen nagy port kavart, mikor kirúgták a Life TV-től, majd a büntetőfékezős ügye volt az, amire emberek milliói felfigyeltek – sőt, nemrég sikerült rendesen felhergelnie a követőit azzal, hogy ismét a balesetben érintett Bentley-vel pózolt. Berki Krisztiánt porig alázták, miután ismét a büntetőfékezős Bentley-vel pózolt – fotóOlvass tovább…

A híresség a jelenleg még folyamatban lévő büntetőfékezős ügy miatt nem vezethet, ezért leginkább gyalog, taxival vagy kerékpárral közlekedik, de arra is volt már példa, hogy a felesége, Berki Mazsi volt a „sofőrje”.

Berki Krisztián most csinált egy poénvideót egy taxis segítségével, de a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy páran nem tudtak nevetni a mókásnak szánt poszton, hiszen úgy érzik, hogy a híresség megalázta a taxiban várakozó sofőrt – még úgy is, hogy ő is benne volt a dologban.

„Taxi! Kösz, de gyalog megyek…”

– mondta mosolyogva Berki Krisztián az éppen ott álló taxisnak.

Egyesek nem értik, hogy Berki Krisztián miért gondolja, hogy az vicces, ha leint egy taxist, és közli vele, hogy inkább sétálni fog – sőt, emiatt egyenesen „bunkó”-nak nevezték őt, de persze bőven voltak olyanok is, akik értékelték a poént, és jót mulattak a celeb humorán.

Itt lehet megnézni Berki Krisztián videóját:

Forrás: promotions.hu