FigyelTEK, meglesTEK, zsebeTEK, hülyéskedTEK

FigyelTEK, meglesTEK, zsebeTEK, hülyéskedTEK
Megosztom

Van, amikor valaki mérhetetlenül ostoba, de hogy ezt még reklámozza is, és mindeközben közszereplői posztra avanzsálóként követőkre lel, az igen sokat elmond saját és környezete értelmi és morális szintjéről. Aki pedig leragadt a TEK-ezős poénoknál, méginkább szánalomraméltó.

Az életképtelen embert az jellemzi, hogy saját érdekeit, sőt, az asztalára kerülő kenyér lehetőségét is elfelejti, ha mély nyelvcsapásokkal kell segget nyalni. Na most pont ez történik.

Logikus, hogy a Bolt, mint cég azt szeretné, ha minden ember kapujában legalább egy, de inkább két autó állna, hogy azonnal kapjon autót a nyomorultja, nehogy már két percet várnia kelljen. Ez a szempontjukból érthető is, hiszen a taxis rabszolga így több pénzt hord be nekik. Viszont ha most ezekkel a promókkal szépen feltöltik a létszámot, a sok kis barom rohangál, hogy sok cimbi társuljon mellé, karácsonykor lesz beigli az asztalon. De mi lesz januárban, amikor majd minden kapu előtt két autó áll, hála az ilyen, gondolkodásra képtelen barmoknak, de nem lesz utas, és a kompenzációs sávokat alig egy részük éri el?

Na, ezért buta ez a kis önjelölt főszervező, érdekvédő. És vele együtt mind, aki nem lát túl az 50 ezer pénzen, ami most van, de később nagyon nem lesz. Mondjuk januárban vagy februárban.

Képek forrása: facebook