Közlemény a holnapi demo kapcsán

Közlemény a holnapi demo kapcsán
Megosztom

A szervezők az alábbi közleményt jelentették meg a holnapi tüntetéssel kapcsolatban:

Sziasztok!A holnapi nappal kapcsolatban a következőket szeretnénk kérni Tőletek: A rendőrség nem engedélyezte a vonulásos tüntetést, és jelezték, hogy amennyiben ezt nem fogadjuk el, nem engedélyezik. Ezért az a Hősök terén kerül megrendezésre, ahol kifulladásig, de legkésőbb este nyolcig van lehetőség figyelemfelkeltő demonstrációt tartani.

Itt kerül sor egy sajtótájékoztatóra is, amelyet Robi fog a megbeszéltek szerint tartani. Itt kívánjuk jelezni, hogy ez a Robi nem Joker, és a rendezvényt nem a Sárgaláz szervezi.

A taxisok megbízottjai néhány autóval elmennek átadni a megírt leveleket, ezekre az aláírásokat a helyszínen az átadástól függetlenül gyűjtjük. Ezen túlmenően videóanyag készül, ehhez szükség van a ti segítségetekre, hiszen nektek kell elmondani a problémáitokat, véleményeteket. Ezt az anyagot később összevágjuk és nyilvánosságra hozzuk, valamit elküldjük minden értintett hivatalos szervnek és a médiának.

Fontos lenne, hogy kivételesen mindenki ott maradjon lehetőleg minél tovább, ne rohangáljatok el címekre, és mindenki elmondja, amit fontosnak tart.

A rendezvényről minden médiát értesítettünk, sokan visszajelezték részvételüket. Kérjük, hogy a nyilatkozatokat hagyjátok meg a kijelölt szóvivőnek, aki képes értelmesen összefoglalni legfőbb célunkat, és érintőlegesen a többi, általatok felvetett problémát. Ne hagyjuk, hogy kapkodó, összevissza, ideges reakciók miatt fals képet alakítsanak ki a taxisokról.

Ezen kívül nyomatékosan kérjük, hogy minden jellegű, párthoz kapcsolódó jelvényt, zászlót, egyebet hagyjatok otthon, ez a rendezvény pártsemleges. Ha bármilyen, ezt megzavaró fellépést észleltek, jelezzétek a rendezőknek és/vagy a rendőröknek, akik azonnal intézkednek a kizárólagos szakmaiság megőrzése érdekében.Holnap találkozunk!