Egyszerűen senkik vagytok!

Egyszerűen senkik vagytok!
Megosztom

Többen érdeklődtek különféle csatornákon, hova tűntünk, mi ez a nagy csend. Roppant egyszerű. Kíváncsian figyeltünk, és röhögtünk nagyokat. Bár a helyzet nem annyira röhejes, de ez a kínlódás amit egyesek műveltek a nagy igazságosztás jegyében, már iskolapéldája szellemi – és ehhez társuló erkölcsi és morális – nyomoruknak.

Ja, megpróbáltunk a magyar Áfa-törvényekben olyan passzust találni, ami a Magyarországra vonatkozó „fordított Áfa-t” lehetővé teszi, mindjárt a taxi, személyszállítás terén. Ez mondjuk téma volt Facebook csoportokban is a napokban, de az építőiparra vonatkozó Áfa szabályokon kívül nem nagyon sikerült senkinek sem értelmezhető találatot elérnie.

Már tavaly is szóltunk, ne keressétek, nincs. De hol jövünk mi ahhoz, hogy akár ez ügyben is vitázzunk. Aki hagyja magát hülyének nézni, fizessen csak szorgosan.

De kukkantsunk egy kicsit vissza az elmúlt időszakra. Vagy ne? Deeeeee! Nézzük a szombatról vasárnapra virradó éjszakai történetet.

Egy taxiról letört egy tükör. Kés és szurkálás. A hírekben nincs, és vélhetően már nem is lesz. Bár most, hogy itt megemlékeztünk róla, lehet, hogy mégis benne lesz? Csak mindennapi eset a hétvégi zűrzavarban, ugye? Ej, pedig „senkinemolvasitt”, ugye?

Tudjuk, tudjuk nem az észt gyökerű valami volt, ami nem taxi, de mégis az, vagy gyökér volt, csak rászorult a pizsama. Igaz, hyena hunter (helyett sárgaláz fóbiás) agyhalottkáink? Jut eszünkbe, ti hova tüntetek a jó kis felállásotokkal? Ha mi nem írjuk az igazságot, elfogy a hazudozásotok, nép- és taxis hülyítésetek? Megszűnik az érdekeltségetek?

Nektek sikerült a nagy arcotokkal azonnal támogatni a röpke pár percet élt, újkori megváltó szakszervezetis csapatot is. Minden csoda három napig tart, na, nektek még addig sem sikerült a taxis messiás szerepét eljátszani. Miért nem tanultok a Magyar gyerektől? Annak egész jól megy. Persze, persze tudjuk, ti nem szoktatok melle nyúlni, csakis igazat. Tényleg van a pofátokon bőr?

Attól, hogy agyon hallgattok dolgokat, attól azok még léteznek. Még akkor is, ha ti nem vesztek róla tudomást, vagy másképp tálaljátok. Még hogy hyna hunter. 😀 😀 😀  Ne röhögtessétek már ki magatokat. A saját szolgálati cipőtöket is csak egymást támogatva tudjátok lehugyozni, aztán persze az, hogy mitől hugyos a cipőtök, majd kiderül a kihallgatásotok alatt. Bizony, kicsi korrupték, azok is lesznek.

A sárgaláz betegség, a hiéna meg nem őshonos? Azóta röhögünk ezen a mondaton, mondjuk spóroltatok nekünk pár nem olcsó stand-up comedy jegyet. Milliószor inkább a hiéna, aki csak a ti olvasatotokban az, mert független mer lenni, mert nem akar semmire tejelni, mint a ti korrupt, senkiházi hozzáállásotok, úgy békákástól, mindenestől.

Vesztenivalótok már nektek van. Még akkor is, ha ti ezt képtelenek vagytok felfogni. Még a mai világban is várható, hogy aki esküjéhez, feladatához méltatlanná válik, azt kiveti magából előbb vagy utóbb minden szervezet, ahogyan azt az idegen (áruló), korrupt és semmire sem való fekélyes selejtek meg is érdemlik.

És hogy miért is ütünk meg ilyen hangnemet? Mert nem érdemeltek mást.

Most már csak a minket támogatók, és az önmagukat nem menő, nagyon zöld, csak sofőr téren erősen barnába csapó, néha késsel hadonászó Boltos taxisnak, hanem igazi taxisnak valló maradék pár ezer olvasson. Esetleg a „kényszerbótosok”. A hithűeknek, a minden ezerforintos utazás után Villingéknek hálaimát rebegő nyomorultaknak sicc innen.

Az is biztos, ez a szolgáltatás a jelenlegi állás szerint már nem fogja túlélni ezt a piaci folyamatot. Maradnak, és szaporodnak a kóklerek, és az eddigiek alapján nekik semmi sem szent.

Nem számít az, hogy taxisokat és családjaikat sodorják lehetetlen helyzetbe. Magasról leszarják ezt ők is, és a tapasztalatok alapján a Karácsony-féle önkormányzat, no meg kedvenc gyermeke, a BKK, rásóstól, Walterestől.

Az emberek és családjaik élete nem játék. Már nagyobb a felelősség az ügyészségen, hivatalokon mint azt gondolnák. 

Európában – ahogy már többször írtuk – sehol nem mentek ezek a folyamatok békésen. Egy idő után mindenhol felsorakoztak egymással szemben.

A zöld és egyre zöldülő, az utasoknak taxi helyett jó karácsonyosan biciklit és rollert ajánló csodabolt oldalán az írni és olvasni nem tudó migráns és belmigráns sofőrök, velük szemben az akkor már csak vegetáló valódi taxisok. A folyamat itt is jól látható. Még a legelvakultabb, a saját asszonyát is boltzöldben látó fan is hangot ad annak a véleményének, ilyen híg még soha nem volt ez a szolgáltatás. Ez kell? Itt is ezt várják?

Itt járt az észt agytröszt. Az egyik a két trendi libbantból. Nyilatkozott is. Azonban a mai nappal már neki is ment a sajtó egy két képviselője a szentséges zöldséges jelenségnek, az eddigiektől szemet szúróan eltérve.

Megvannak a tavalyi év eredményei is, melyekből lehet tovább dolgozni. Már tudható, hiszen le is írták, hogy a Bolt nem hozott létre közlekedési szolgáltatást. A taxi viszont akármerről is szemléljük, még az analfabéták számára is az: közlekedési szolgáltatás. A komplett hivatalai hierarchián keresztül mentek a feljelentések. Megvannak a válaszok. Lehet belőlük dolgozni bőven.

Mi annyit tudunk tenni, ahogy eddig is, hogy nyilvánosságra hozzuk a fejleményeket. Akkor is, ha páran a mundért védve megpróbálnak félretájékoztatni és megtéveszteni mindenkit. Tavaly ilyenkor nagy hangon perrel próbáltak riogatni.

Hát most a tudomásotokra hozzuk, lesz, sőt már van per, nekünk megküldték az anyagot.

Csak nem úgy, ahogy tavaly a zöldet haluzó Boltfanok várták. Mivel érvel a zöld cég, na? Európai irányelvek! És hazai jogszabályok szerint dolgozik! Azonban a most hozzánk érkezett iratokból egy feltűnő rész nagyon látszik.

Az eddigi vizsgálatok sem merték kikerülni az európai bíróság ítéleteit, kivéve BKK-t, na és persze szülőatyját, a főpolgármesteri hivatalt. Ők ugyanis felette állnak minden jogszabálynak, törvénynek, és nemes egyszerűséggel jogalkalmazói szerepkörből jogalkotóiba helyezik magukat. Kábé úgy, mint amikor a vécés néni a Blahán metafizikát tanít. Mondjuk azt az államigazgatási szervek dolgozói is tudják, a jelenlegi európai helyzetben, nem épp bölcs dolog az EU bíróságán keresztül is feszültséget generálni.

Csak vélelmezzük, de nagyon valószínű, hogy ennyit már nem fog érni senkinek a Bolt jelenség!   Tán csak nem észrevette ezt Villing úr is? Vagy sok volt a magyar apucik Dubajozása, és az onnan zsákszámra hazahordott, egymás után sorszámozott valuta?

Úgyhogy vergődjetek, hazudozzatok, szutykok! Nem hogy kevesebben, többen lettünk.

Jövünk a fejleményekkel….

Ha a youtube letiltaná, itt is megvan: