A Sziget még egy taxiscéggel leszerződött

A Sziget még egy taxiscéggel leszerződött
Megosztom

Legalábbis erről adott hírt a hvg.hu, még július közepén. A Budapest Park és a Sziget Fesztivál is leszerződött a Főtaxival – ezt írták.

„A Főtaxi csoport ebben az évben is növelte fuvarszámát, amit többek között az idén kötött új partneri megállapodásoknak is köszönhet. A cégcsoport két legújabb szerződött partnere a Budapest Park és a Sziget Fesztivál – írja közleményében a Főtaxi.

2018-ban még a City Taxi volt a Sziget Fesztivál partnere, idén a Főtaxi a City mellett lesz szolgáltatóként jelen.

Míg a Budapest Parkot a csoport kizárólagos szállítópartnerként szolgálja ki a következő két évben, addig a Sziget Fesztivál esetében a cég taxijait a fesztivállátogatók a K-hídnál lévő, Jégtörő utcai utasfelvételi pontnál vehetik majd igénybe augusztus 7. és 13. között.

A megnövekedő nyári forgalomhoz nemcsak a szórakozóhelyek és fesztiválok, hanem a Liszt Ferenc repülőtér is hozzájárul, amelynek a Főtaxi 2010 óta a hivatalos szerződött szállítópartnere. A nyári hónapokban átlagosan mintegy havi másfél millió utas fordul meg a reptéren, aminek következtében a Főtaxi reptéri fuvarszáma is jelentősen nő ebben az időszakban.”

Reméljük, azért őket is olyan lelkesen fogja ellenőrizni a BKK és az NKH, mint az összes többi fuvarozót. 🙂 Csak úgy, az esélyegyenlőség jegyében, a diszkrimináció látszatának elkerülése okán.