Mintha újra lenne Uber Budapesten: itt a Hoopps, ami olcsóbb, mint a taxi

Mintha újra lenne Uber Budapesten: itt a Hoopps, ami olcsóbb, mint a taxi
Megosztom

Az új app használatával nemcsak eljuthatsz A-ból B-be, még idegenvezetést is kapsz közben.

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrjei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

Alig néhány napja tölthető le Androidra és iOS-re a Hoopps alkalmazás, de máris több ezer felhasználójuk van. A népszerűség nem véletlen: hosszú ideje ez az első olyan alkalmazás, amely a szokásosnál olcsóbb, valós idejű autós utazást kínál a budapestieknek.

Az okostelefonra letölthető applikáció nem csak megkönnyíti a lakosság hétköznapjait, hanem Budapest alaposabb megismerésében is segít, ugyanis autózás közben minden Hoopps autóban egy digitális idegenvezető kalauzolja az utasokat.

A Hoopps a marketing és a turisztika összefogásával, cégek bevonásával, modern technikával, olyan kedvező feltételekkel tud utazást kínálni, mint szinte senki. Emellett megbízható, átlátható, készpénzmentes, bankkártya-alapú fizetési modellel dolgozik.

Az app beharangozó reklámja Pataky Attila főszereplésével:

A Hoopps alkalmazásán keresztül rendelhető összes sofőrnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, személyszállító vizsgával, erkölcsi bizonyítvánnyal, saját autóval, valamint át kell esnie elővizsgálaton és belső tréningen is.

Az új utazási formát már bárki kipróbálhatja Budapesten, a nap 24 órájában. A fejlesztők azonban kérik a felhasználók megértését az esetleges apróbb fennakadások miatt, hiszen a Hoopps még tesztüzemben van.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu