A Taxi-filmek főszereplőjére rá sem ismerni – Friss fotókon az 58 éves Samy Naceri

A Taxi-filmek főszereplőjére rá sem ismerni – Friss fotókon az 58 éves Samy Naceri
Megosztom

Samy Naceri a Taxi-filmekkel robbant be a köztudatba.

Samy Naceri nevét akkor ismerte meg a világ, amikor 1998-ban bemutatták a Taxi című filmet, melynek ő volt a főszereplője. Karakterét, Danielt, a száguldó taxisofőrt pillanatok alatt megszerették a nézők, nem csoda, hogy az alkotás még három folytatást kapott. Az algériai gyökerekkel is rendelkező francia sztár 37 esztendős volt az első rész megjelenésekor, a közel 22 év alatt nagyon megváltozott.

Samy Naceri napjainkban is színészkedik.

Az 58 éves színésznek nehéz gyerekkora volt, szerény körülmények között nőtt fel hét testvérével együtt. Édesapja elhagyta őket, akkor pont 16 esztendős volt. A húszas évei elején autóbalesetet szenvedett, a két szemöldöke között található heget is ennek következtében szerezte.

Pályafutását 1989-ben kezdte statisztaként, az 1994-es Léon, a profi volt az első film, amiben már jobban megmutathatta tehetségét. 1995-ben édesapa lett, fia mára felnőtt férfi lett, Julian egy párizsi étterem tulajdonosa. Miután a Taxival rávetült a reflektorfény, egyre több szerepet kapott, ám a színész sosem a nyugodt stílusáról volt híres, rengeteg botránya volt a 2000-es években. Meggyűlt a baja a drogokkal, 2003-ban még a jogosítványát is bevonták, miután közúti balesetet szenvedett. Több alkalommal rúgta össze a port más emberekkel, két hónapra még le is csukták, de az elvonót is megjárta. A színész utoljára 2018-ban került verekedésbe Moszkvában, akkor annyira megsérült, hogy meg kellett műteni.

A sok balhé ellenére továbbra is kap filmes felkéréseket, bár egyik alkotásával sem tudta egyelőre a Taxi-filmek sikereit túlszárnyalni. 2019-ben szerepelt az Olivia című sorozatban, illetve ő volt a Resurrection című francia dráma főszereplője.

Az 58 éves sztár első sikerei óta óriási átalakuláson esett át, haja őszbe borult, sokan már fel sem ismernék az utcán. Képes összeállításunkban megnézheted Samy Naceri átalakulását.

Forrás: femina.hu