A drog és a taxi

A drog és a taxi
Megosztom

Kábítószert terjesztő bűnszervezetet számoltak fel Galántán (videó)

Mielőtt idéznénk a brutal.parameter.sk oldalon megjelent cikket, csak halkan megjegyeznénk, hogy aki valaha is járt a pesti éjszakában, az ” A cucc árulására taxikat használtak” mondaton meg sem lepődik….. Mondhatni, ez már megszokott…. Taxinak látszó közlekedési eszköz, két jóember benne, és megy a biznisz. Kamutaxisok. Keményen. Galánta még csak most eszmél?

A nagyszombati és a galántai rendőrök felszámoltak egy szervezett bűnözői csoportot, amely kábítószert terjesztett Nagyszombat és Nyitra megyében.

Rendőrségi információk szerint a csoport főként pervitint és marihuánát terjesztett Galántán, Szereden és Vágsellyén. A cucc árulására taxikat használtak.

A rendőrség szerdán házkutatásokat végzett az említett városokban, amelyek során több személyt őrizetbe vettek. A razzia során gyanús anyagokat, készpénzt, valamint kábítószer terjesztéséhez használt eszközöket foglaltak le.

A rendőrség tudatmódosító szerek tiltott előállításával, birtokolásával és terjesztésével gyanúsított meg három galántai járásbeli férfit. Emellett indítványozták az előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottakat 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.